Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy reagálnátok ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23Shinra kérdése:

Hogy reagálnátok ha a párotok elődrukkol azzal hogy depressziós és semmi önbizalma sincs?

Figyelt kérdés

Eléggé friss kapcsolat, kb 3 hetes. Eddig elég jól mentek a dolgok, a depressziómat és az önbizalom hiányomat is sikerült leküzdenem, de most előjöttek. Azt gondolom magamról h vesztes vagyok, aki bármibe is belekezd rossz benne, és emiatt semmi önbizalmam sincs és depressziós vagyok.

Attól félek hogy ha ezt elmondanám, akkor elhagyna, viszont ha nem is hagyna el, akkor kb azt érezném h szíveséget tett, és úgy kell ugráljak ahogy ő fütyül.

Viszont azt érzem h ezt nem tarthatom magamban, hogy mégis milyen emberrel van párkapcsolatban, mert ha ez később derülne ki akkor még gázabb lenne.

Nem tudok benne hinni hogy ugyan úgy tekintene rám, mint az előtt ha ezeket megtudná, és ugyan úgy szeretne.

2021. júl. 21. 18:09
 1/4 anonim ***** válasza:
60%

Két út van titkolózol és szétvered a kapcsolatot.

vagy

A sárkadra állsz és megmondod neki hogy ez van és mész pszichológushoz hogy ne az első pont teljesüljön.

Ha megérti mert valószínűleg okos lány akkor jó ha nem akkor lásd egyes pont.

2021. júl. 21. 18:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt cseszheted!
2021. júl. 21. 18:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem teszel meg mindent a gyógyulásért és a partneredre is kivetíted a nyomorodat folyamatosan, akkor jogosan fog elhagyni egy idő után.
2021. júl. 21. 18:53
 4/4 anonim ***** válasza:
41%

Elhagynám. Én is hajlamos vagyok depresszióra, volt egy öngyilkossági kísérletem is.

Azóta jobban vagyok, egyszer haverkodtam ilyen jellegű emberrel de csak visszahúzott. Nekem ez nem hiányzik..

2021. júl. 21. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!