Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha kiderülne: a párod korábban súlyos depressziós volt, közel került az öngyilkossághoz is?
Mondjuk elmesélné, hogy a megismerkedésetek előtt 5 évvel teljesen a padlóra került, depressziós volt és majdnem (komolyan) öngyilkos lett.
Ez mennyire rémítene meg titeket? Persze, ott a szerelem, de valahogy azért ez komoly betegségnek számít és azért nem biztos, hogy nem esik vissza. Mi van ha összeházasodtok, valami nem OK, bekattant és kiugrik a vonat elé, mert úgy érzi nem tudja megoldani.
Írjatok nemet és kört is légyszíves!
Semmit. Ha megbízott bennem annyira, hogy megossza ezt velem, akkor valószínűnek tartanám, hogy azt is elmondja ha valami baj van. Ha pedig újra beteg lenne, akkor megpróbálnék mindent megtenni, hogy ne ismétlődhessen meg megint.
Mindenkinek vannak nehéz(ebb) dolgok az életében. Ezeket el kell fogadni.
Másrészt, nem lehet mindig az elvesztéstől rettegni. Ugyanannyi az esélye annak, hogy másnap elüti egy autó, minthogy megint "bekattan". Hülyeség valakivel emiatt szakítani.
"Hopp, egy kolléga" gondolhatnám.
De nem tudom, szerintem rossz hatással lennénk egymásra és 99% az esély, hogy rituális öngyilkosságot követünk el az egymásra gyakorolt rossz hatás miatt.
Az a gond hogy 10/9 ember volt már depressziós és abból a 9 emberből kb 4 meg is próbálkozik vele... először is egyrészt örülnek hogy egy ilyen dolgot megosztott velem ez azt jelenti hogy tényleg megbízik bennem és őszinte velem el tud nekem mindent mondani az meg a masik hogy!
Mellettem biztos hogy sosem lesz újból depressziós!!! Egyrészt a depresszió akkor alakul ki ha nincs mellettünk senki olyan az meg a masik hogy egy komfortos kapcsolatban a depresszió sosem fog újból fel ütni!
Ennyi az egész 21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!