Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak 4 randi volt és most nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak 4 randi volt és most nem ír vissza, azt írta mert depressziós? 20/F

Figyelt kérdés
csak 4 randi volt de már az első randin úgy éreztem hogy ezer éve ismerem és mindig nagyon jól éreztük magunkat, az utolsó randin már ott maradt nálam másnapig és rajtam aludt, de az elköszönés az olyan laza volt sajnos, és akkor rájöttem hogy azt hiszem szerelmes vagyok :( de nagyon, és azóta nem találkoztam még vele, még legalább 4 napot kéne kibírnom de egyszerűen rosszul érzem magam, már majdnem súlyos depresszióm van úgy érzem. Ebben az a legnagyobb gondom hogy tudom hogy a lány is nagyon jól érezte magát mindig de tényleg, és amikor elöször ráírtam facebookon miután ott aludt nálam akkor azt beszéltük hogy én is nagyon össze vagyok kuszálva érzésileg és nem tudom hogy lehetséges e az hogy már most ennyira nagyon hiányzik, amire ő azt írta hogy ő meg depressziós és ő is össze van kuszálva, kb ennyit beszéltünk normáluisan, és azóta elöször vissza is írt 2 napig de akkor se valami bizttatóan, és most meg ma már vissza se írt :(. kétségbe vagyok esve, mit csináljak, mi lehet ez? én úgy érzem hogy nélküle nem ugyan az a világ ami idáig volt.
2019. okt. 17. 14:02
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Lehet hogy kicsit megijedt attól, hogy te ilyen mély érzéseket kezdtél el táplálni iránta. Ha nem ír vissza valószínűleg ő nem élvezte annyira a randikat mint te. Sok mindent nem tudsz csinálni, ha vissza sem ír.
2019. okt. 17. 14:10
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Éltem át hasonlót. Szerintem a lány megijedt a saját érzéseitől, illetve attól, hogy te is kimutattad felé a te érzéseidet. Ennyire az elején még nem szabad érzésekről kommunikálni, mert ijesztő lehet a másik számára. Nem tudom, mi lenne a jó stratégia. Talán most egy kicsit türelmesnek kell lenned, még ha nehéz is. Várj egy kicsit, hátha ír magától, aztán ha nem teszi, akkor mondjuk három nap múlva írj rá, hogy akkor tudtok-e találkozni (azt írtad, négy nap múlva van realitása a dolognak).
2019. okt. 17. 14:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj!
2019. okt. 17. 14:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy irta,összezavarodott.Legyél türelmes.
2019. okt. 17. 14:35
 5/8 A kérdező kommentje:

szerintetek akkor ez egy kis szabadság érzet adó és biztató üzenetnek jó?

érzem hogy van valami baj, és én neeem akarok olyan zaklatásba vinni téged meg ilyesmi, azt hiszem pár dolgot elkúrtam, dee jaaah, hááát nem tudom hogy jól érzem e de azthisszem annyira elkúrtam hogy már találkozni se szeretnél amit megértenék :/ szóval csak annyit szeretnék hogyha valamikor megtudnánk beszélnivi akkor én abban benne lennék , sajnálom nem akartam neked lelki terrort okozni :/ szóval bármikor ha lenne kedved megbeszélni nyugodtan írj , vagy ha változás lenne, de ha nem akkor megértem. szép napokat <3

2019. okt. 17. 14:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Mind a ketten súlyos lelki problémákkal küzdötök úgy tűnik. Nem fog érdekelni ez a hozzászólás, mert úgyis vele akarsz lenni és mindegy mit írunk, de azért megpróbálkozom.

4 randi után már most kétségbe vagy esve, nem tudod kezelni a helyzetet és a lányt sem. Ez a pánik és rosszullét a nem normális amit érzel, nem az hogy hiányzik. Azt kéne felderítened, hogy miért érzel késztetést hogy megmentője legyél egy kiszámíthatatlan és instabil személynek, eleve mi ez a szinte kaparás a másik iránt.

Mivel neki is súlyos lelki bajai vannak (és könnyen lehet hogy emögött mentális gondok is húzódnak - akár nálad is) megvan az esélye hogy konkrétan kicsináljátok egymást. Ebből az apró sztoriból is már látszik hogy mennyire veszélyes területen vagytok. Magatokat kellene egyenesbe hozni mielőtt egymásba kapaszkodnátok.

Hogy miért nem ír vissza, azt rajta kívül senki nem tudja, de mivel ő nem kommunikál és elzárkózik tőled (ami már önmagában egyértelműen jelzi hogy menekülnöd kéne), nem tudsz mit tenni. Nem értem ezt a mézes-mázosnak szánt üzenetet sem, ami - ha nem haragszol - olyan 14 évesek szintjén van. Nem tettél semmi rosszat, csak instabil, bármi kiválthat nála bármit bármelyik pillanatban, ami után hozzád bújik vagy úgy fordul el tőled egy csettintés alatt, mintha egy idegen lennél. Szerintem elég jelzést kaptál arra, hogy csúnya fájdalmak várnak rád ha folytatod vele a kapcsolatot (bármilyet), én továbbra is azt javaslom hogy magadra koncentrálj és ismerd meg jobban magad. Legalábbis ha nem szeretnél fájdalmakat instabil, mentálisan beteg/lelkileg sérült, manipuláló személyektől, mivel jelenleg őket vonzod be.

2019. okt. 17. 15:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ebből semmi jó nem sül már ki. Felesleges áltatni magad.
2019. okt. 17. 16:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezt az üzenetet nehogy elküldd neki! Jóformán megalázkodsz, holott nem követtél el bűnt, csak valószínűleg egy kicsit többet adtál magadból, mint kellett volna. Ne írj neki semmit! Pár napig semmiképpen. A labda nála pattog jelenleg.
2019. okt. 17. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!