Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megtetszett egy depressziós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtetszett egy depressziós lány,de kb 2-3 napja nem nézi meg az üzenetet messengeren, mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyunk ismerősök.. kijelzi hogy néha fent van, de csak annyi látszik hogy kézbesítve, az üzenetek nincsenek elolvasva.. pár napja még röhögő fejet írt stb.. úgy nézett ki hogy jól reagál rám. Több mint 2 éve depressziós.. Ilyenkor mit lehet tenni? Hagyjam pár napig, hétig majd keressem újra?

Aki lány,annak ilyenkor mi játszódik le a fejében?

2022. máj. 12. 16:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Anélkül is el tudja olvasni, hogy beláttamozná..

Le sem szar téged, ez a helyzet.

2022. máj. 12. 16:06
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Nem erdekled, keress mast.
2022. máj. 12. 16:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de lehet, hogy tényleg annyi a helyzet, hogy nem akar tőled semmit.
2022. máj. 12. 17:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

nő vagyok és diagnosztizáltan depressziós.

nem vagyok fenn már fb-n.

adj neki időt, aki beteg, utolsó gondolata az fb...

2022. máj. 12. 18:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Ilyen kérdésekre nincs jó válasz , csak saját tapasztalat:én mindig besz0ptam a "törött szárnyú galambokkal"

De nekem tényleg nincs szerencsém😢

2022. máj. 12. 19:15
 6/7 anonim válasza:
Én úgy gondolom nagyon mélyen lehet, és ezért nem akar senkivel beszélni. Fogalmam sincs mit csinálj. Talán adj egy kis időt neki. Ha ő is szeretne veled lenni keres. De ha nem keres, az lesz a legjobb ha elengeded, mert így lesz a legjobb.
2022. máj. 12. 19:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egy ideig hanyagolom akkor, majd később újra megpróbálkozok becserkészni.
2022. máj. 13. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!