Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mitől számít valaki odaadónak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől számít valaki odaadónak?

Figyelt kérdés
Írjatok példákat, hogy hogy viselkedik, miket csinál egy kapcsolatban egy odaadó pár. Mitől érzitek szeretve magatokat?

2023. jan. 8. 12:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
Mindig figyelmes, igyekszik a kedvemben járni, úgy viselkedik hogy semmivel se bántson meg (nem szól be még véletlenül sem).
2023. jan. 8. 12:06
 2/11 A kérdező kommentje:
#1 de ilyen hétköznapi példákon keresztül szemléltetve. Mit csinál az, aki figyelmes?
2023. jan. 8. 12:08
 3/11 anonim ***** válasza:
51%
Miert vannak ilyen kerdesek?
2023. jan. 8. 12:12
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
Pl ha megkérem, hogy fozzon egy teat vagy masszirozzon meg, kérdés nélkül megteszi. Van, hogy magatol ajánlja fel. A párom pl rendszeresen főz, mert szereti, amikor jóízűen eszem a foztjet. Ha valaki figyelmes, az egyértelmű. Ha viszont gondolkozni kell rajta, hogy a másik figyelmes e veled, akkor nem az.
2023. jan. 8. 12:18
 5/11 anonim ***** válasza:
87%

Jelen van amikor beszelgetunk nem a teloja érdekli, a barátokkal lenni is ugy neki az élmény ha engem is visz, nem halnak ki az apró erintések puszik csók az idő előrehaladtával, folyamat biztosít arrol hogy nem érdeklik a szebbek jobbak se, mindenki felett én állok neki, nyitott elkteleződésre, képes megtenni olyat is értem ami neki fáj ill derogál es egy nőnek se nyújtotta soha, de értem erre is képes, nem derogál neki nekem bizonyítania, nem esik nehezére a bizalmam alapozni, ha kell, azonnal rohan hozzám munkát, csapot papot otthagyva, első helyre helyez.

Ilyesmik.

2023. jan. 8. 13:17
 6/11 anonim ***** válasza:

Másoknál meg teafőzés?:D

(5)

2023. jan. 8. 13:18
 7/11 A kérdező kommentje:
#6 na hát igen, itt látszik, hogy valaki kb. azt várja el, hogy lessék minden kívánságát és találják ki a gondolatait, másnak meg az is öröm, ha főznek neki egy teát. Elgondolkodtató😀
2023. jan. 8. 14:04
 8/11 anonim ***** válasza:
66%
Most azért az nem mindegy hogy neked olyan igényeid vannak e a másiktól, hogy bajban számithatsz e rá, vagy csak annyi is teljesen elég, hogy van egy szobanövényed.
2023. jan. 8. 14:09
 9/11 anonim ***** válasza:

Most kis dolgokra gondoltam. De szerintem pl egyáltalán nem normális az, hogy körbe ugráljon és ne tudjon néhány órát a barátaival nélkülem eltölteni. Nekem ez már sok lenne, mindenkinek van magánélete egy kapcsolaton belül is.

Nekem a figyelmesség az apró gesztusok, bók, kedvesség, törődés, amit a másiktól kapok. A gondoskodás egészen más. Az az, amikor ha beteg vagyok, hoz nekem gyógyszert vagy értem jön a munkába és hazavisz.

Én nem várok el tőle semmit, pont ez a lényege, hogy ezeket magatol adja, nem derogal neki meg megtenni és pláne nem faj(?).

2023. jan. 8. 15:02
 10/11 A kérdező kommentje:
#9 igen én is ezt gondolom. Csak vannak emberek, akikért kiteheted a lelkedet is, akkor is csak azt nézik, hogy mibe köthetnek bele. Más meg feleannyi törődésért is a fél karját odaadná.
2023. jan. 8. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!