Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől számít valaki odaadónak?
Jelen van amikor beszelgetunk nem a teloja érdekli, a barátokkal lenni is ugy neki az élmény ha engem is visz, nem halnak ki az apró erintések puszik csók az idő előrehaladtával, folyamat biztosít arrol hogy nem érdeklik a szebbek jobbak se, mindenki felett én állok neki, nyitott elkteleződésre, képes megtenni olyat is értem ami neki fáj ill derogál es egy nőnek se nyújtotta soha, de értem erre is képes, nem derogál neki nekem bizonyítania, nem esik nehezére a bizalmam alapozni, ha kell, azonnal rohan hozzám munkát, csapot papot otthagyva, első helyre helyez.
Ilyesmik.
Most kis dolgokra gondoltam. De szerintem pl egyáltalán nem normális az, hogy körbe ugráljon és ne tudjon néhány órát a barátaival nélkülem eltölteni. Nekem ez már sok lenne, mindenkinek van magánélete egy kapcsolaton belül is.
Nekem a figyelmesség az apró gesztusok, bók, kedvesség, törődés, amit a másiktól kapok. A gondoskodás egészen más. Az az, amikor ha beteg vagyok, hoz nekem gyógyszert vagy értem jön a munkába és hazavisz.
Én nem várok el tőle semmit, pont ez a lényege, hogy ezeket magatol adja, nem derogal neki meg megtenni és pláne nem faj(?).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!