Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ennyire számit a szerelemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire számit a szerelemben a pénz és a szülői háttér?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 23 éves vagyok. Mérnöknek tanulok. A családom teljesen átlagos, mindig megkaptam mindent amit meg tudtak adni, szeretetben nőttem fel. A barátomnak nagyon gazdag a családja, viszont ő már ezt nem igazán mondhatja el, elvileg sokat szenvedett gyerekként. Nyilván azon vagyok, azért tanulok, hogy biztos anyagi hátterem legyen stb... Párszor megkaptam barátomtól a kérdéseket, hogy nekünk mennyi pénzünk van, anyáék miért nem mentek egyetemre stb... Mintha minden a pénz körül forogna számára... Turkál a pénztárcánkban, hogy mi minek költünk nagyon drága nyaralásra, ha nincs is ennyi pénzünk stb.. és már kicsit kezdem kellemetlenül érezni magam ebben a kapcsolatban. Számomra nem az a fontos, hogy mennyi van a szüleinek, hanem, hogy ő mit ér el... Szerintetek ha ennyire számít neki, hogy nekünk mennyi pénzünk van akkor hagyjam az egészet? Ő 24 éves. 4 hónapja járunk.

2022. nov. 3. 22:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%
Le kell zárni ezt a kapcsolatot.
2022. nov. 3. 22:03
 2/18 anonim ***** válasza:
94%
És ő tanul még? Mit?
2022. nov. 3. 22:07
 3/18 A kérdező kommentje:
Ő orvisin van, de csúszott szóval tanul még
2022. nov. 3. 22:07
 4/18 anonim ***** válasza:
95%

És a szülei is orvosok, vagy ilyen kivagyi emberek?

Szerintem nagyon gyerek a barátod és a szülei kiváncsiskodnak, vagy nem fogadnak el más társadalmi rétegeket és meg is fúrnák a kapcsolatot, ha nem lenne velük hasonló a család.

2022. nov. 3. 22:10
 5/18 anonim ***** válasza:
10%
Furcsa mi? Mi fiúk ezt folyton megkapjuk a lányoktól.
2022. nov. 3. 22:12
 6/18 A kérdező kommentje:
Nem a szülei nem orvosok. Az anyukája egy céget irányít, az apukája otthagyta őket gyerekként. Egyébként találkoztam már az anyujával, akkor kedves volt nagyon. Mások is mondták már, hogy csak a fiú ilyen felvágós másoknak is, hogy ők mennyire tele vannak.
2022. nov. 3. 22:12
 7/18 anonim ***** válasza:
90%

Hááát...

És figyi, voltatok már valahol enni fagyit vagy inni kávét?... Meghívott valamire?

2022. nov. 3. 22:15
 8/18 anonim ***** válasza:
90%
Akkor te meg kérdezgesd arról, h a szülei miért váltak el...
2022. nov. 3. 22:36
 9/18 anonim ***** válasza:
94%
Gondolom eleve úgy nevelték őt, hogy a pénz körül forgott minden. Szóval neki ez természetes, nem kötekedni akar, egyszerűen gondolom a családjában ez midnig téma volt. Viszont, ha neked kellemetlen, amit teljesen megértek, akkor beszélni kell vele erről. Ha nem változik, akkor pedig elengedni ezt a kapcsolatot.
2022. nov. 3. 22:44
 10/18 anonim ***** válasza:
15%

Szerelemben nem már számít, mert az érzés megfizethetetlen, csak ha van kis józan eszed, akkor nem leszel szerelmes egy csóróba 😃

Nameg a szerelem hamar elillan, utána meg jön a kemény valóság, hogy eltarthatod a párod. Nem jó dolog.

2022. nov. 3. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!