Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire számit a szerelemben a pénz és a szülői
háttér?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 23 éves vagyok. Mérnöknek tanulok. A családom teljesen átlagos, mindig megkaptam mindent amit meg tudtak adni, szeretetben nőttem fel. A barátomnak nagyon gazdag a családja, viszont ő már ezt nem igazán mondhatja el, elvileg sokat szenvedett gyerekként. Nyilván azon vagyok, azért tanulok, hogy biztos anyagi hátterem legyen stb... Párszor megkaptam barátomtól a kérdéseket, hogy nekünk mennyi pénzünk van, anyáék miért nem mentek egyetemre stb... Mintha minden a pénz körül forogna számára... Turkál a pénztárcánkban, hogy mi minek költünk nagyon drága nyaralásra, ha nincs is ennyi pénzünk stb.. és már kicsit kezdem kellemetlenül érezni magam ebben a kapcsolatban. Számomra nem az a fontos, hogy mennyi van a szüleinek, hanem, hogy ő mit ér el... Szerintetek ha ennyire számít neki, hogy nekünk mennyi pénzünk van akkor hagyjam az egészet? Ő 24 éves. 4 hónapja járunk.
Tudod vannak emberek akik a jó vagyoni helyzetüket kulturáltan tudják kezelni, meg vannak akik nem. A fószer az utóbbiak közé tartozik.
A legnagyobb gond itt nem az anyagiak. Hanem a tag EQ-jának erős deficitje. Ha nem érzi hogy téged a zsebben turkálás zavar az az empátia igen erős hiányára utal. Ha érzi, de direkt fellengzősen azt akarja érzékeltetni veled ő mennyivel különb mert nekik van ám otthon della, szóval húzd meg magad luvnya az meg a szimpla szociopata kategóriát súrolja. Kevésbé szofisztikáltan megfogalmazva egy önimádó f.sz.
Ki a pöts ő nektek hogy a szüleid anyagi helyzetére, pénzfelhasználására ossza az észt? Ha most 4 hónap után ez van, szerinted a jövőben nem fogja folyamatosan azt éreztetni ő mennyivel okosabb nálad, meg az egész családodnál? Nem fogja - mert hát különb nálad, nálatok - mindenben a saját akaratát hajtani? Szabadulj meg az ipsétől mielőbb.
2022. nov. 4. 00:49
12/18 anonim válasza:
Hát ha ilyen felvágós és minősítget téged meg a szüleidet akkor megmondanám neki tegye mindezt egy más hü***vel.
Ezeknek sosincs jó vége és gondolom azért tetted fel a kérdést mert neked sem jó érzés ezt hallgatni.
2022. nov. 4. 03:17
13/18 anonim válasza:
Simán mondd el neki a gondolataid, amit ide leírtál, ha nem érti meg, akkor keress mást.
2022. nov. 4. 05:46
14/18 anonim válasza:
A párom szegény családból jött, ő viszont most jó anyagi helyzetet tudhat magának, ami nemsokára még jobb lesz.
Vett nemrég egy autót ami a vágya volt neki. Mentünk haza családlátogatásra és hát a faluba mindenki nézte az autót. Mikor megkérdezték ismerősei hog ez honnan jött össze neki, annyit válaszolt rá hogy ez céges autó.
Sose turkált a pénztárcámban, se a családoméban. Egyszer volt olyan hogy meg volt tesóm szorulva, akkor még vele laktam. Az egyetlen amit hozzáfüzött a dologhoz, hogy mennyi pénz segítené most ki, és besegített.
2022. nov. 4. 07:10
15/18 A kérdező kommentje:
Egyébként volt már, hogy el akartam hagyni nemcsak emiatt, de sose engedte, nem hagyta, hogy elmenjek a lakásából stb, amíg azt nem mondtam, hogy oké átgondolom. Akárhányszor mondom, hogy nem thdom, hogy fog e működni, mindig azt mondja, hogy ő nem tudná mással már elképzelni.. de igazából van egy kis nárcisztikus tulajdonsága is és lehet emiatt nem tudja elfogadni, hogy én már lehet, hogy nem akarom ezt az egészet. Amúgy a családja elvitt engem is a családi nyaralásra, az anyuja áthivott magához sütni stb szóval szerintem ő kedvel, illetve az anyuja se gazdagságba született, csak a fia..
2022. nov. 4. 11:17
16/18 anonim válasza:
4 hónapos kapcsolat és nem enged? Miért hagyod?
Semmi közötök egymáshoz. Menj haza, ha nem jó neked.
2022. nov. 4. 11:33
17/18 A kérdező kommentje:
És igazából ezek után, hogy ő így érezteti velem ezeket amiket írtam, ennek ellenére állandóan azt hajtja, hogy meg akarja ismerni anyáékat (mert ők még nem találkoztak), de én még korainak érzem ezek miatt
2022. nov. 4. 13:26
18/18 anonim válasza:
#15 az anyja lehet kedvel mert értelmes, látja hogy van valaki aki képes volt eddig is elviselni a követelőző, akaratos, önelégült kis fiacskáját. Viszont nem az anyjával jársz, hanem a fiával. Ez utóbbi személyisége meg hajaz a szociopatákéra. Képtelen elfogadni a nemet, mindig csak az lehet amit ő akar. Biztos ilyen életre vágynál, nem jutna neked jobb, normálisabb?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!