Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire a pénz számít a (fiatal) nőknek?
A jólmenő, vállalkozó barátod persze termeszetesen, CSAK és kizárólag a belső ertékei miatt van fiatal lánnyal! Még veletlenul sem azert, mert a pasi is felszines.
👏👏
4.
Aztán az is lehet, hogy alapból nem volt "mély és tartalmas" az sem, és így leszarják a dolgot. A csaj pedig kihasználja - jogosan.
Egyikkel sincs igazán baj, csak a szerelemről szőtt sok nyálas, kamu szart mellőznék ilyenkor, a megjátszást.
#5 Edricus, az a negyven éves férfi aki mély, tartalmas kapcsolatot akar egy olyan lánytól aki kis híján a lánya lehetne, azzal valami nagyon, nagyon nincs rendben fejben, ezt pedig te is pontosan tudod, csak játszod a hülyét, mint mindig. A valóságban nincs ilyen.
Egy ilyen kapcsolatban mindkét ember ugyanannyira használja a másikat, és ezzel mindketten rendben vannak. Csak ti, fórumgoblinok csikorgatjátok a fogatokat miatta - nem azért mert tényleg gondot láttok ezzel, hanem mert nektek nem adatott meg a kiváltság egy ilyen kapcsolatra.
Szóval hagyjuk is a nyígást azon hogy jaaaaaaaaaajajajajajajajaj a fiatal nők KIHASZNÁLJÁK a férfiakat!!.! Nem használják ki.
Sok nőnek és férfinak pedig nem is kéne egy ilyen kapcsolat, de ezek a fiatal nők sem piszkálnák meg bottal sem a hozzád hasonló javíthatatlan lecsúszott szexista "férfiakat".
Mert ez a te bajod: aki a személyiségre megy, az nem talál benned semmit. Aki a pénzre megy, az sem talál benned semmit. És ha tippelnem kéne, az sem találna benned semmit, aki a külsőre megy. Szóval ha nincs benned semmi, akkor mégis miért a nőket okolod, hogy nem jönnek össze veled? Hmm?
6.
Feltételezem csak az első bekezdést szánod nekem, a többi ugyanis mellément, mert én ilyeneket nem mondtam, amire illene ez a heves reakciód.
Kölcsönösen kihasználják egymást - és, ezzel mi a baj? Semmi. Te őrjöngesz itt éppen. Egyedül annyi, hogy a nyálas részeket előadva, mosolyt csal az ember arcára az, hogy "tudjuk pontosan, hogy mindkét fél hazudik".
A mintavételezésed a legkevésbé sem reprezentatív.
Azoknak a nőknek lehet, hogy az számít.
De mi van azokkal a nőkkel, akik nem ilyen pasasokkal vannak együtt?
Pl. engem nem látsz és nem is láthattál volna soha ilyen pasik oldalán. Egy nálam 3 évvel fiatalabb, nem gazdag családból származó, velem azonos fizetésű párom van, akivel együtt építettük fel a közös életünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!