Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy egy hét alatt belémszeretett?
Van egy lány, akit kb. 3 éve ismerek, mert oda jartak a párjával ahol en dolgozom. Ha egyedül volt ott, az utóbbi egy evben sokat beszélgettünk, tudtam nem vmi jó a kapcsolata a párjaval, elhanyagolja, utalatosan beszél vele, de különösebben nem gondoltam, hogy bejövök neki.
Aztán felvetődött, mivel örökbefogadtam egy cuki cicát, hogy jöjjön el hozzám nézze meg. Sokat beszélgettünk, kiderült, hogy én is tetszem amúgy neki, óvatosan simogattam, puszilgattam, de ellenállt nem viszonozta, mert szereti a barátját. Egy hét múlva megint eljött, azt mondta kezd belémzúgni, felálltam mert azt kérte h megnézze milyen magas vagyok, erre odajött hozzámsimult, megcsókolt és azt mondta szeret. Másnap miattam vegett vetett a 4 éves kapcsolatának. Azóta sem eresztem és nagyon szeretem.
Hogy szerethetett belém 1 hét alatt, ha eleve nem voltak érzelmei?
"Hogy szerethetett belém 1 hét alatt, ha eleve nem voltak érzelmei?"
Nem szerelmes beléd csak mondja és mivel látja te beveszed egy ideig ez jó lesz neki, aztán váltani fog, jön az újabb áldozat.
Ez nem idő kérdése.
Lehet,hogy a kapcsolata jó ideje rosszul működött,már régen ki kellett volna lépnie,ő mégis csak most tette meg.Ha nem jössz te,húzta volna még,megadtad neki a kezdőlökést.
Most itt mások azt mondjak nem szeret, es te nem ugy allsz majd hozza, ahogy kellene?
Akik ide irogatnak, honnan tudjak, hogy nem szeret?
Bizony, van ilyen!
Mi egy v múlva össze is házasodtunk. 30 ve. 🌷🌻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!