Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Képes e újra belémszeretni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képes e újra belémszeretni?

Figyelt kérdés

A barátommal fél évig voltunk együtt. Ebböl az utolsó egy hónapban kezdödtek a problémák. Személy szerint egyetemre járok és 3 munkahelyem van. És minden szabadidöm és maradék energiám a barátomra fordítottam. Azonban besokkaltam, ö is elkövetett egy hibát amivel elveszítette a bizalmam, s emiatt végül úgy döntött hogy nem szeretné így folytatni.

Felismertem a hibám, s tudom mit rontottam. Nagyon sokat beszéltünk, s mondta hogy még mindig szeret de ezt ö eldöntötte hogy nem akarja folytatni.

Rajöttem hogy milyen változtatásokra van szükség ahhoz hogy müködhessen, hisz semmi olyan végzetes hiba nincs ami miatt nem müködhetne. Most idöt adtunk egymásnak, a barátok szerint kegyeleti idöt..

Szerintetek van esély rá hogy újra együtt lehessünk és újra tudjon szeretni ha látja a változást? Persze nem beszélünk mert az rontana a helyzeten, de idövel ? Idövel lehetséges e?

2019. okt. 6. 21:56
 1/3 anonim ***** válasza:
74%
Fél évig se voltatok együtt de máris gondok voltak, 5 rövidke hónap alatt teljesen elcsesztétek a kapcsolatot... Ez a büdös életben nem lesz működőképes. Akik fél évet nem bírnak ki egymás mellett problémák nélkül azok között soha nem fog működni.
2019. okt. 6. 22:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Már bocsi, de ennyi információból még a legprofibb pszichológus, párterapeuta sem fogja tudni megmondani.

Ha jól értem és nem csak "félreragoztad" ő követett el hibát ami miatt a te bizalmad veszett el és még ő nem akarja folytatni??? Hagyd a csudába, fél év nem a világ, mosolyogj és hajrá előre :)

2019. okt. 7. 01:49
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd békén. Nem akarja, nem erőltetheted. Fél év meg semmi.
2019. okt. 7. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!