Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy képes valaki ennyire jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy képes valaki ennyire jó fej lenni azzal, aki őt nem szereti viszont?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki tetszik, de engem csak barátnak tart, ő reménytelenül szerelmes egy másik lányba, sokáig jóban voltak, de a lány sose érzett iránta romantikus érzelmeket.

A fiú totál belezúgott a lányba, a lány elutasította.

Ezek után a fiú nagyon korrekt volt a lánnyal, még amikor el lett utasítva, akkor is csak azt nézte, hogy nehogy a lánynak ez fájjon. És direkt úgy tett, mintha nem viselné meg annyira, hogy nehogy a lánynak bűntudata legyen.

Aztán pedig örömmel és szeretettel búcsúzott el a lánytól. Látom hogy iszonyúan fáj neki hogy nem szeretik viszont, teljes depibe esett. Mégis pozitívan emlékszik vissza a lányra és még most is azon agyal, hogy reméli hogy a lány jól van.

2019. júl. 9. 19:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Ugyanebben vagyok benne én is.

Valahol még reménykedek, hogy változik a csaj véleménye, de mindig jön egy olyan pont, amikor kiderül hogy még mindig nem akar, max barátnak...Aztán megint egy kis jel, hogy esetleg valami...Aztán az ellenkezője... :(

2019. júl. 9. 23:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Jó ember, aki tènyleg tud szeretni. Igazi felnőtt fèrfi, magas èrzelmi inteligenciával.
2019. júl. 10. 03:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!