Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek egy oylan férfiról, akiből hiányzik minden rosszindulat, viszont magát nagyon szereti?
Egészséges önszeretetnél talán kicsit több van bennem. Túlságosan büszke vagyok, túl nagyra tartom magam, részben nem alaptalanul, de azért ha önkritikusan nézem, tudom, hogy közel se vagyok olyan nagy szám, mint amennyire meg vagyok elégedve magammal.
A dolog jó oldala, hogy nem csak magamnak akarok jót, hanem más embereknek is, őszintén tudok örülni mások boldogságának, az irigységet hírből sem ismerem. Ha valaki netán nem szimpatikus, azt ignorálom, mert minek is pazarolnám az energiám arra, h utáljak valakit, ha szimplán le tudom szarni.
Bár első blikkre elég faragatlan, öntelt alak benyomását szoktam kelteni, később mindig nagyon pozitívan csalódnak bennem, amikor rájönnek, hogy aranyból van a szívem.
Gyakran inkább felidegesítem magam az ostoba kérdéseken, de ezen tényleg felnevettem. Kb. én is kiírhattam volna, fenébe, hogy nem nekem jutott eszembe.
(bocs, tudom, hogy lányokat kérdeztél épp ezért nem a kérdésre válaszoltam, de mivel úgysem haragszol meg... :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!