Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mért van ennyi gyűlölet az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van ennyi gyűlölet az emberekbe?

Figyelt kérdés
Mindennap fellépek ide a gyakorira,olvasgatok ha tudok tanácsot adok,ha nem tovább lépek.És mindig csak azt látom,ha valaki feltesz egy kérdést,vagy tanácsot kér,egyből vagy le rib@@zák vagy mindig bele kötnek tisztelet a kivételnek,de több a bunkó .És akinek nem tetszett amit írtam nyugodtan irogasson gyülölködjön bármiről itt meg teheti csak nyugodtan pazarolja a kis idejét.Kár hogy ilyen rosszindulatú emberek vannak.

2017. máj. 9. 15:44
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Nem kell túlérzékenynek lenni.
2017. máj. 9. 15:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Amiket te kiemelsz példának, az még semmi, csak a jéghegy csúcsa.
2017. máj. 9. 15:46
 3/9 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok túl érzékeny,de majdnem minden kérdésnél muszáj belekötni eggyik a másikba anélkül nem tudnak élni.
2017. máj. 9. 15:47
 4/9 anonim ***** válasza:
40%

Van olyan aki itt vezeti le a stresszt és a fusztrációit....

Most ha úgy nézed a jobbik rossz!-Jobb mintha valakit bántalmazna az utcán .

Persze vannak kis bántó szemetek is ...-most mit foglalkozzak velük.

-én itt is megtalálom a normális embereket! /N.

2017. máj. 9. 16:00
 5/9 anonim ***** válasza:

Sajnos nagyon sok a sikertelen emher, akiben nincsen akkira elszántság, hogy cselekedjen a jobb élet érdekében, ezért sok ilyen embernek az az egyetlen frusztráció levezetési módja, hogy itt ezeket műveli, hiszen arc nélkül nem lehet gondja belőle.

Én is nagyon sokszor kapok ilyen leveleket, hogy "dögölj meg te büdös r...", csak mert leírom a véleményem, ami különbözik az övéktől, de nem szoktam rájuk haragudni, vagy visszaveszekedni, mert tudom, hogy azért csinálják, mert rossz életük van.

2017. máj. 9. 16:20
 6/9 anonim ***** válasza:

Ahham...és mit tudsz tenni ellene?

Semmit!

Ilyen a világ...

2017. máj. 9. 16:24
 7/9 anonim ***** válasza:
6.: dehogy nem tudunk :D Én az ilyen leveleket küldőket tiltom aztán próbálkozhatnak, többet már nem tudnak írni
2017. máj. 9. 16:27
 8/9 anonim ***** válasza:

Hülye kérdésekre tényleg gyakran hülye válasz érkezik. Tényleg baj ez?

Ha a kérdés is normális, akkor tényleg csak az unatkozók szoktak trollkodni-blődséget írni, de annál meg az a hülye, aki velemegy a játékba.

2017. máj. 9. 17:16
 9/9 A kérdező kommentje:
Igy igaz
2017. máj. 9. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!