Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan győzhetném le az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzhetném le az utálatot és fájdalmat, amit a lányok okoztak nekem az évek alatt az elutasításokkal vagy kigúnyolásokkal és emiatt nem merek lányoknál kezdeményezni ma már személyesen?

Figyelt kérdés

2012. szept. 20. 14:33
 1/4 anonim ***** válasza:

legyél meleg, és meg van oldva.

amúgy pedig, nem viccből lettél elutasítva, gondolom. Nézz tükörbe kicsit, hátha rájössz, hogy mi a gáz veled.

2012. szept. 20. 14:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Jó, csak nem érted, én senkit sem bántottam meg, de volt lny, aki kigúnyolt, mert nagy orrom van, másnak meg épp ez tetszett bennem, szóval a fene sem érti a lányokat már. De elegem van, hogy többnyire csak fájdalmat okoztak nekem, amikor én nem is ártottam nekik, főleg arra célzok, amikor ismeretlen lányok kinevettek vagy kigúnyoltak, mert bepróbálkoztam náluk a városban. Miattuk ma már nincs is hitem és erőm tovább próbálkozni. Már csak azt látom minden lányban, hogy úgyis kigúnyolna, ha leszólítanám, de nem ért meg senki sem.
2012. szept. 20. 14:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Tanuld meg elengedni a csalódásokat. Ha keseregsz azon, hogy hogyan bántak veled, nem tudsz továbblépni, nem tudnak új ingerek, új élmények érni, és ha félsz valamitől úgy, hogy semmi másra nem tudsz gondolni, magadhoz fogod vonzani. Fogd föl az egészet úgy, hogy egy lecke, amit már tudsz, mert átélted - nekem ez jött be eddig.
2012. szept. 20. 14:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Állj rajtuk bosszút! A nőket nagyon könnyű felhúzni a súlyukkal meg a külsejükkel kapcsolatban. Ha ledagadtrusnyázod őket, azzal máris szép ütést vittél be.
2012. szept. 22. 18:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!