Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jol megkaptam a magamet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jol megkaptam a magamet?

Figyelt kérdés
A baratnommel 1 honapja szakitottunk, a szakitas utan 2 hetre korhazba kerult betegseg miatt. Mivel olyan helyen van haza ahol tavol van a szuleitol es a barataitol nem volt senkije a kozelben, igy engem keresett meg mikor a mento bevitte, hogy menjek be hozza... Bar szakitas elott sokat veszekedtunk (nagyon sokat) a jo szivem megis arra osztonzott, hogy ne hagyjam cserben. 2 hetig volt korhazban en minden nap min. 2x bementem hozza, vittem neki ebedet, vegigneztem, ahogy sirva fakad, mert senki nincs melette. Mikor a korhazbol kiengedtek, az anyja eljott a varosba ahol van a korhaz es ahol en lakom, nalam voltak egy ejszakat, de akkor is veszekedett velem, hogy mennyire trehany diszno vagyok stb, de az nem tunt fel neki, hogy engem is nagyon megviselt amin keresztul ment. Egy ejszakat voltak nalam, majd reggel szo nelkul elmentek tolem az anyjaval az exbaratnomhoz. Masnap volt a szuletesnapja, ahova nem hivtak meg es meg en lettem szarnak beallitva , hogy nem mentem el hozza. A mai nap felhivott telefonon elhordott mindennek, mondta, hogy tobbet nem akar velem talalkozni sem, es letiltott minden elerhetosegemet. Volt mar valaki hasonlo helyzetben, hogy erejet,idejet es lelki energiajat olyan emberre kolti, akivel volt sok jo pillanat, de az utobbi idokben kevesbe, es ezt kapta, amit en?

2017. márc. 6. 23:49
 1/7 A kérdező kommentje:
Exbaratnom az akirol szo van, en 30f a nő 41
2017. márc. 6. 23:50
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Nem volt még ilyenem, de dögöljön meg. :D
2017. márc. 7. 00:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én emiatt szakítottam az első barátnőmmel. Mindent megkapott, szeretet törődés feltétel nélkül minden hülyesége ellenére de csak képtelen volt értékelni. Kábé 1 évig bírtam ezt a totál szeretetmentes légkört aztán szakítottam. Persze utána is én voltam a xar alak :)
2017. márc. 7. 00:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Bazki most mit vagy úgy oda?

Szard le örülj hogy elment, az ilyen nagyon nem normális...

2017. márc. 7. 01:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha már szakítottatok előtte,akkor miért foglalkozol vele ki néz sz..ar alaknak,és ki nem?? Legalább megbizonyosodtál róla utólag is,hogy jó döntés volt nem vele maradni!
2017. márc. 7. 04:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Most azert,m segitettel a bajban, a parkapcsolati problemaitok nem oldodtak meg. Annyit hibazott a cyaj, hogy illett volna megkoszonnie, h szamithatott rad. De a szakitasotok ettol meg fennal, ugye nem abban remenykeftel, h akkor mibden ujra a regi? Hogy kepzelted a szulinapozast,hisz stakitottatok?
2017. márc. 7. 07:40
 7/7 anonim ***** válasza:
*fennall
2017. márc. 7. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!