Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha tetszik egy srác, és sztem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tetszik egy srác, és sztem bejövök neki, de viszont egy volt barátnője is szereti még akkor mit tegyek? (normális választ utálom azokat, akik mindenféle kritikákat odaírnak a kérdésekhez)

Figyelt kérdés

2012. nov. 9. 20:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Vagy de, vagy viszont. Nincs olyan, hogy "de viszont"
2012. nov. 9. 20:06
 2/8 anonim ***** válasza:

Előzőhöz: miért ne lenne olyan, hogy "de viszont"? Csak nem valamelyik magyar tanárod mondta, és akkor az már szentírás?

A kérdezőhöu: tudom, hogyu tálod a normális válaszokat, mégis azt írok. Mégis mit számít az, hogy avolt barátnője is szereti? Nektek ahhoz mi közötök? Majd elmúlik, ha összejöttök.

2012. nov. 9. 20:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Mert ilyen nincsen. Ezt nem a magyartanárom mondta. Ez így VAN.
2012. nov. 9. 20:13
 4/8 anonim ***** válasza:
2012. nov. 9. 20:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem így van. És a kérdező nyelvhasználata is bizonyítékul szolgált arra, hogy a "de viszont" használt és értelme kifejezés.
2012. nov. 9. 20:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Tudod mit, mindegy. Legyen neked igazad, mert lusta vagyok annyit gépelni.
2012. nov. 9. 20:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Köszi a linket, meg is találtam, ami engem igazol: "A szemantikai pleonazmus inkább stílus és használat kérdése, mintsem nyelvtané." És példaként a "de viszont"-ot is felhozza.
2012. nov. 9. 20:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen. Amit idéztél azt úgy lehetne lefordítani, hogy nyelvtanilag nincs probléma vele, stilisztikailag viszont parasztság.
2012. nov. 9. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!