Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehetséges az, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges az, hogy nem vagyok képes szerelmet érezni?

Figyelt kérdés
34 éves férfi vagyok, utoljára kamaszkoromban voltam szerelmes. Azóta persze több kapcsolatom is volt, néhány több évig is tartott. Szerelmet mégsem éreztem irántuk, csak kötődést. Létezik az, hogy nem vagyok képes már szerelmet érezni?
2019. jún. 24. 15:40
 1/6 anonim ***** válasza:
28leszek,én sem érzek szerelmet évek óta. 21évesen ment először,és eddig utoljára.
2019. jún. 24. 15:43
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Én akkor sem, szóval "én vezetek" :D

Bár akkor jöttem rá igazán, amikor az első kapcsolatom kvázi elindult, mert sehogy nem akart jönni ez a dolog, pedig mindenféle eszközzel igyekeztem elérni - nem sikerült. Na, azóta tudom, hogy nem vagyok rá képes.

Ez van, el kell fogadni és alternatív dolgokkal kiváltani azt ami esetleg hiányzik neked, amit a kapcsolat adna meg - társaságnak venni egy állatot, cimborákkal összejárni, lelki dumákhoz szipiáter, szexre meg a prostik sosem fogynak el (csak mindig legyen készpénzed).

2019. jún. 24. 15:44
 3/6 Halmai Annamária ***** válasza:
30%
Szerintem képes vagy.
2019. jún. 24. 15:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Mi egyáltalán a szerelem? Van akinek a rózsaszín ködöt másnak pedig egészen mást.

Hiányzik a szerelem érzése egyébként?

2019. jún. 24. 19:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehetséges, vannak ezzel így mások is.
2019. jún. 26. 14:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem valaki azért nem képes szerelmet érezni, mert nem volt olyan kapcsolata, ahol ez kialakulhatna. Nekem elég sok nővel volt hosszabb vagy rövidebb közös utam, de csak nagyon kevés iránt éreztem többet a szeretet+szexuális vágy kombónál többet. Ez a kettő együtt még nem szerelem. Lehet valamiféle kötődés, elfogadás, lelki ragaszkodás, de ez nem szerelem.

Az a fajta szerelem, ami elhomályosít minden mást, és amitől azt érzem, hogy igen, ő az, és nem kell már soha senki más utána, az talán egy-két alkalommal jön el egy életben, vagy valakinél soha. Azt gondolom, nem kell feladni, meg kell próbálni addig keresni, amíg megtalálod azt, akibe szerelmes leszel.

Ha úgy érzed, teljesen képtelen vagy erre, akkor felmerülhet, hogy titkon a másik nemhez vonzódsz, vagy talán tényleg nem vagy képes a szerelem megélésére. Akkor a legjobb munkában, hobbikban, sportban, nagyra törő célok elérésében, vagy színes és izgalmas életben "elfűteni" az energiádat.

2019. jún. 26. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!