Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki tudja, hogy elvesztette élete szerelmét? Történhet bármi, más ember iránt már nem fog ìgy érezni?
Mi történt?
29/L
Szerintem van az a hiper intenzív érzelem, ami ilyen drog hatás szintű brutalitás, az nem tudom kétszer átélhető e. Szerintem az egy is ritka.
Viszont nekem most van valaki, aki sok szempontból jobb, mint az volt. Ha más is.
Nem egy szerelem van az életben.Máshogy éljük meg őket, hiszen az "alany" is más.
Van olyan ami nem múlik el nyomtalanul, kérdés, meddig dédelgeted magadban, s jön e egy másik aki feledteti.
Az élet az egyik kezével elvesz, a másikkal ad.
Elvesztettem, mert a betegség legyőzte, tehat nem elhagyott, nem szakítottunk. Őt szerettem a legjobban, ő volt az Igazi nekem. Voltam mar régebben is szerelmes, de így soha. Egyértelműen "más" volt, igazi lelki tars.
Nem kell más, ezt az ember sosem heveri ki sajnos.
Ezzel a legtöbben így vannak akkor, és váltig állítják, hogy soha többé nem fog így érezni még csak hasonlót se és erről meg van győződve....
na ja.....ez abban az esetben igaz, ha utána csak retardáltakat és kreténeket ismer meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!