Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jön rá akkor az ember, hogy szeret, amikor elvesztette valakit?
Figyelt kérdés
2014. jan. 18. 15:51
1/8 anonim válasza:
Mert csak akkor érzi a hiányát,ha nincs vele.
2/8 WheneverYouWant válasza:
Mert amíg vele van, nem tudja értékelni...
3/8 anonim válasza:
Mert az üresség amit az az ember hagy maga után, csak akkor jössz rá igazán hogy mi volt az az érték amiért bele szeretél ha már nincs...
5/8 anonim válasza:
ebben a helyzetben vagyok sajnos. hülyék vagyunk , ennyi a válasz rá. azt kellene becsülni amink van
6/8 Dwight Schrute válasza:
7/8 anonim válasza:
Mert az ember alapból egy balfa*z. (már elnézést.)
Olyan ez, mint egy kisbaba akinek játékautó kell, vagy valami játék. Megkapja, ideig-óráig játszik vele, de többnyire megunják, ha meg valaki elveszi tőlük, vagy elveszti, akkor jön rá, azt a játékot mennyire is szerette. Egyszerű pszchiológia az egész, ami ellen nehéz tenni: Ha valami a miénk, velünk van, nem mérjük azt fel, milyen lenne ha nem lenne velünk, mert tudat alatt úgy gondoljuk, ez az állapot örökké tartó. De ugyebár a változás állandó, és mindig akkor jövünk rá ezekre, miután elvesztettük azt a valamit/valakit. Igazából az emberek idióta egoizmusa okolható ezért. De ettől vagyunk emberek.
Y.
20F
8/8 anonim válasza:
Én ebben nem hiszek. Szerintem ilyen nincs. A szimpla hiányát téveszti össze a szerelemmel. Ha megszokás volt akkor is hiányzik és érezhető úgy mintha az ember szerette volna de mégsem. Hiányzott de így a legjobb ahogy történt és hiába minden érzés nincs visszaút szakítás után nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!