Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Képes valaki évekig szerelmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képes valaki évekig szerelmet színlelni?

Figyelt kérdés
Kedvesemről pár év után kiderült,hogy velem párhuzamosan másik barátnője is volt.A sok utazás munka ,miatt nem volt gyanús semmi sem.Nen is ellenőrizgettem soha,nem nyomoztam,hittem neki, mindennap elhangzott hogy mennyire szeret,fogta a kezem mindenhol,ha nem voltam nagyon hiányoztam.Az utolsó pillanatig éreztem a szerelmét.Majd 2óra múlva minden összeomlott amikor felkeresett a másik szintén évek óta meglévő barátnő.A kedvesem vallott.Azóta nem beszéltünk és nem is fogunk.Még egy bocsánatkérést sem kaptam.Azt hiszem az ő lelke nagyon üres lehet,hogy ezt így letudta.Soha nem tenném ezt senkivel.
2019. szept. 6. 10:18
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Miert ne lehetne? Se beléd, se a másikba nem volt szerelmes, de el tudta hitetni .
2019. szept. 6. 10:30
 2/10 anonim ***** válasza:
95%
Ja és mindig gyanús, ha egy férfi “nagyon szeret”, “nagyon hiábyzol” és ezt rengetegszer a tudomásodra hozza.
2019. szept. 6. 10:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy valami nagyon nagy baj van a lelkével vagy az egész személyiségével.

Lelkifurdalás nélkül ilyet tenni, évekig hazudni és elhitetni.

Elég pszichopatás tulajdonságok..

Beleértve a nagy hízelgést is.

A szomorú, hogy se magyarázatot se bocsánatkérést nem kaptál.

Nem tudom hova fajul még ez a világ..

2019. szept. 6. 10:34
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen ez valószínűleg így van,csak én magamból indultam ki,én tényleg csak akkor tudom kimondani ha úgy is van.
2019. szept. 6. 10:36
 5/10 A kérdező kommentje:
És akkor vajon miért van a sok bizalmatlan ember?Azt hiszem nagyon sokáig nem tudok majd hinni senkiben.És ez a legszomorúbb az egészben.Lehet örökre egyedül maradok?
2019. szept. 6. 10:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Remélhetőleg nem maradsz egyedül, de egy érzéketlen, gonosz ember miatt már abban is kételkedni fogsz aki valóban jó, és nem akar bántani téged.

Ha ennyire profin elhitetett, nem fogod tudni 100%-ig megítélni, hogy ha legközelebb valaki azt mondja szeret, az biztosan úgy van-e.. avagy sem.

Nem jó kontrollálni egymás szabadságát, de azt most megtanulhattad, hogy túlságosan elengedni és vakon bízni sem jó..

2019. szept. 6. 10:47
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

ilyenkor mindenki azt gondolja,hogy örökre egyedül marad. Nem tudom milyen lelkiállapotba kerültél most,lehet évekig fog tartani a "gyász" ,de rajtad is múlik és természetesen fogsz találni valaki mást! Nyilván idő kell még,de egy év alatt azét egészen szépen fel lehet dologzni a történteket és nyithatsz másokfelé. Nem mindenki ilyen,de tény,hogy az emberek többsége nagyon beteg!!! ISzonyatosan beteg emberek vannak,még ez a "jobbik" eset,hogy csak játszadozott,menniy olyan hír van,hogy lemészárolja a családot,erőszakos,ver stb....

Nagyon meg kell válogatni kivel randizunk..már ott is történhetnek olyan dolgok,hogy hajaj...én áldom az eget kb mindennap,hogy a barátom nem egy ilyen kattant fazon,tényleg nekem már nem volt más kritériumom csak legyen rendes,normális. Iszonyú nehéz ennek is megfelelni...

Engem is vertek át anno,és több évig tartott feldolgozonom. Mikor már készen álltma rrandira akkor meg azt tpasztaltam,hogy beteg világban élünk és a férfiak nagyrésze elképesztően veszélyes így randizni se mertem...azt is tnaácsolom netről ne ismerkedjmert ott az emberek 90%-a tuti kattos. Inkább élőben,de ott is barátitársaság,munkahley stb . Nagyon vigyázz magadara!

2019. szept. 6. 10:51
 8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom a harmadik felet,a másik lányt,beszéltünk egy keveset.Egy nagyon jó ember.Ő is megtört.Két embert tönkretenni megbocsájthatlan.
2019. szept. 6. 10:51
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Le leszek pontozva, de szerintem nem színlelte, hanem mindkettőtökbe szerelmes volt. Neki ez belefért.
2019. szept. 6. 14:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem leszel lepontozva,ez is lehet,annyira mások vagyunk itt ebbe a kis hülye nyúlfarknyi életünkben.Mindenki más,máshogyan érez,vagy nem érez.Nemtudom az ő gondolatait sajnos.
2019. szept. 6. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!