Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képes valaki évekig szerelmet színlelni?
Biztos, hogy valami nagyon nagy baj van a lelkével vagy az egész személyiségével.
Lelkifurdalás nélkül ilyet tenni, évekig hazudni és elhitetni.
Elég pszichopatás tulajdonságok..
Beleértve a nagy hízelgést is.
A szomorú, hogy se magyarázatot se bocsánatkérést nem kaptál.
Nem tudom hova fajul még ez a világ..
Remélhetőleg nem maradsz egyedül, de egy érzéketlen, gonosz ember miatt már abban is kételkedni fogsz aki valóban jó, és nem akar bántani téged.
Ha ennyire profin elhitetett, nem fogod tudni 100%-ig megítélni, hogy ha legközelebb valaki azt mondja szeret, az biztosan úgy van-e.. avagy sem.
Nem jó kontrollálni egymás szabadságát, de azt most megtanulhattad, hogy túlságosan elengedni és vakon bízni sem jó..
ilyenkor mindenki azt gondolja,hogy örökre egyedül marad. Nem tudom milyen lelkiállapotba kerültél most,lehet évekig fog tartani a "gyász" ,de rajtad is múlik és természetesen fogsz találni valaki mást! Nyilván idő kell még,de egy év alatt azét egészen szépen fel lehet dologzni a történteket és nyithatsz másokfelé. Nem mindenki ilyen,de tény,hogy az emberek többsége nagyon beteg!!! ISzonyatosan beteg emberek vannak,még ez a "jobbik" eset,hogy csak játszadozott,menniy olyan hír van,hogy lemészárolja a családot,erőszakos,ver stb....
Nagyon meg kell válogatni kivel randizunk..már ott is történhetnek olyan dolgok,hogy hajaj...én áldom az eget kb mindennap,hogy a barátom nem egy ilyen kattant fazon,tényleg nekem már nem volt más kritériumom csak legyen rendes,normális. Iszonyú nehéz ennek is megfelelni...
Engem is vertek át anno,és több évig tartott feldolgozonom. Mikor már készen álltma rrandira akkor meg azt tpasztaltam,hogy beteg világban élünk és a férfiak nagyrésze elképesztően veszélyes így randizni se mertem...azt is tnaácsolom netről ne ismerkedjmert ott az emberek 90%-a tuti kattos. Inkább élőben,de ott is barátitársaság,munkahley stb . Nagyon vigyázz magadara!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!