Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg normális ha az ember nem felejti el az első szerelmét?
Az első szerelmemmel érdekes kapcsolatunk volt, nem voltunk egy pár soha de elemi erővel vonzódtunk egymáshoz és emiatt rettegtünk belekezdeni bármibe is, jópárszor kötöttünk ki ágyban viszont ami földöntúli volt, olyan izgalmat senki mással nem éreztem. Ha mással voltunk soha nem értünk a egymáshoz de akkor is érződött, hogy vibrál a levegő közöttünk, a párjaink mellett is flörtöltünk, nem bírtuk egymás nélkül de együtt sem, túl intenzív volt.
Egyszer csak vége szakadt egyik pillanatról a másikra és amikor ő keresett én már férjnél voltam. Évek óta csak futólag találkoztunk de a mai napig belefacsarodik a szívem ha látom, hiányzik, úgy érzem még mindig szeretem pedig férjnél vagyok, akibe szerelmes vagyok, a legjobb ember a világon. Szégyellem magam emiatt és nem tudok ezzel az érzéssel mit kezdeni. Ti hogy voltatok ezzel? Normális ilyeneket érezni valaki iránt akivel majd 10 éve nem tartom a kapcsolatot?
Ismerős szitu. 17 évesen volt egy hasonlóm, aztán elmentem egyetemre, lett párom akivel 8 évig együtt voltunk, majd találkoztam a "múltal" és végül hozzáment feleségül, már van egy kisfiunk is. Pont ezért hagytam el az akkori párom, mert így éreztem és tudtam, hogy ha ilyet érzek, akkor nem szeretem eléggé az akkori párom.
Nem irigyellek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!