Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha akaratom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha akaratom ellenére belémszeretett a pasi?

Figyelt kérdés
Mindketten nehéz időszakon megyünk át különböző okokból. Régebben ismerjük egymást, de korábban 1-2 mondatot beszélgettünk. Elkezdtünk hosszabban beszélgetni, segítenu egymásnak ebben a nehéz időszakban, majd találkozgatni. Leszögeztem neki a legelső találkozásnál, hogy nekem ő nem az ideálom, nem jön be, mint férfi, soha nem lesz köztünk párkapcsolat, az ölelése, a puszijai viszont nagyon jólesnek. Csók, szex soha nem volt köztünk pont emiatt. Szilveszterkor szerelmet vallott, hozzátette, hogy minden vágya az, hogy engem boldoggá tegyen. Nagyon sokat jelent nekem mint ember, nem akarom elveszteni, de az érzéseimet sem tudom megerőszakolni, nem leszek belé szerelmes, hazudni meg nem fogok neki.
2021. jan. 2. 15:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor ideje élesebben meghúzni a határokat. Nincs találkozás, nincs ölelgetés, nincs puszi. Így gyakorlatilag csak lebegteted a dolgot, és a fickó azt hiszi, hogy van nálad esélye, csak kicsit "udvaroltatsz" magadnak. Másrészt ha te csak barátságot akarsz, akkor miért engeded neki, hogy tapizzon és puszilgasson?
2021. jan. 2. 15:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Megmondod neki az igazat. Ez a legőszintébb amit tehetsz.
2021. jan. 2. 15:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom a 2-eshez. Minél előbb mondd meg neki az igazat, mert így akaratlanul is játszol az érzéseivel. Az meg így, hogy nehéz időszakon ment ő is keresztül, nem tesz neki jót a talpraállásban.
2021. jan. 2. 15:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért játszol vele? Ha én valakitől nem kívánok szexet és csókot, akkor ölelgetést és puszit sem.
2021. jan. 2. 16:03
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem játszom vele, az igazat az első találkozásunk óta tudja.
2021. jan. 2. 16:04
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
De, játszol vele. Ha van puszika, meg ölelgetés, miért csodálkozol, hogy beléd szeret? Ne játszd már az ártatlant.
2021. jan. 2. 16:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, most akkor mindegyik fiúbarátod nyalogathat meg fogdoshat? Ugye ezt te sem gondolod komolyan? Csak ne csodálkozz, ha utána mindenfélének el fog mondani téged az illető.
2021. jan. 2. 16:16
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek #7-essel. Basszus, kérdező, ha ezt folytatod, te is csak egy leszel azon nők közül, akik miatt sokan azt hiszik, joguk van lekezelni minket, mert mind ugyanolyanok vagyunk...csúnya játékot játszol, ugye tudod? Szegény srác...
2021. jan. 2. 16:24
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Akkor te most tisztán kihasználod a pasit. Ő azért törődik veled, mert párkapcsolatot remél tőled. A viselkedésedből arra gondolt, hogy időközben meggondoltad magad vele kapcsolatban.

Ő vele zárd le, majd keresd meg az ideálod.

2021. jan. 2. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!