Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehetséges hogy belémszeretett?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy belémszeretett?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon szép lány akiért versengenek a legsportosabb fiúk. Azonban lassan fél éve heti többször találkozunk és nagyon jól érezzük magunkat. Mindig keres és kis meglepetésekrők is gondoskodik az utobbi időben. Csillog a szeme ha beszélünk és mindig olyan mélyen a szemembe néz hogy elpirulok néha pedig nem szoktam, mindig a haját piszkálja és ugye ezt én is hallottam màr hogy jelent valamit.. Pedig én egy túlsúlyos, azokhoz a fiúkhoz képest akik hajtanak rá testi roncs vagyok. Én nem is mertem barátságon kívül másra gondolni de nekem nagyon tetszik ez a lány. Hangzott már el olyan is a szájából hogy mennyire jóképű vagyok és személyiségre hozzám hasonló nem hogy fiúval de még emberrel se találkozott. Szerintetek lehet valami tényleg vagy csak én akarom beleképzelni mert én szerettem bele? Nem tudom eldönteni, úgyse lennék neki elég jó ha így is lenne és nem hiszem hogy felvállalna mert biztos sokan megszólnák. A külsőm miatt is meg azért is mert régen a családom nagyon jómódúnak számított de sajnos erről màr nincs szó különböző okok miatt és ezt a hozzám közel álló emberek és ez a lány is nagyon jól tudja. Ő jobb modú már mint én... Csak ezt sokan nem tudják és ez miatt is biztos sok támadás érné, mégis szerintetek kezdjek el változni érte vagy csak félreértem a jeleit? 23F

2015. aug. 30. 12:29
 1/10 anonim ***** válasza:
57%
friendzone
2015. aug. 30. 12:35
 2/10 A kérdező kommentje:
#1 az csúcs :D
2015. aug. 30. 12:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el randira és meglátod mi lesz!
2015. aug. 30. 12:40
 4/10 A kérdező kommentje:
Ha randi alatt egy éttermet vagy mozit vagy hasonlót értesz akkor azokból volt már körülbelül 20 :D ezért vagyok megkeveredve mert teljesen egybefolyik minden a mi kapcsolatunkban..
2015. aug. 30. 12:49
 5/10 A kérdező kommentje:
Már rég "elkaptam" volna ha egy átlagos csaj lenne de így bevallom félek kezdeményezni mert nem akarok csattani
2015. aug. 30. 12:51
 6/10 anonim ***** válasza:
62%

Ember,ezerrel kezdj el edzeni és érezze a lány,hogy érte csinálod.Ez a lehetőség nem lesz előtted örökké,ragadd meg amíg lehet.

Kérd meg,hogy segítsen életmódot váltani.Abból kiindulva amiket leírtál szerintem örömmel fog segíteni,ez még közelebb hoz majd titeket egymáshoz.

Lennék a helyedben,pedig nekem jó a testem.

2015. aug. 30. 12:56
 7/10 A kérdező kommentje:
#6 igazad van!
2015. aug. 30. 12:59
 8/10 anonim ***** válasza:
87%
Figyelj, hajts rá, nézd meg meddig enged aztán kiderül, hogy mit akar.
2015. aug. 30. 13:08
 9/10 anonim ***** válasza:
79%

Arra nem gondoltál, hogy esetleg a mackósabb srácokra bukik? Van ilyen is! Lehet, hogy te indítod be és nem a kigyúrt srácok. Lehet, hogy szerelmes beléd.

Szerintem ha ilyen jó a kapcsolat, igazán felvetheted neki, hogy jó ideje összejártok, közeli a viszont, de nem igazán tudod hányadán is álltok egymással, jó lenne tisztázni. Őszinteség! És nehogy már miatta kezdj el fogyni, ne haragudj...

Ha magadért teszed, az oké, de nő miatt?

2015. aug. 30. 13:19
 10/10 anonim ***** válasza:
87%

"Ember,ezerrel kezdj el edzeni és érezze a lány,hogy érte csinálod."

Te hülye vagy? Nem a nőért kell változtatni az eddigi életén, hanem SAJÁT MAGA miatt.

2015. aug. 30. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!