Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha belémszeretett valaki? Nagyon idegesítő!
Nem zaklat, de ha épp összefutunk, nyomul, eléggé, meg le sem tagadhatná, olyan szemekkel néz. Nekem nem igazán jön be, nem mondom, hogy visszataszító, de... Nem, egyszerűen nem. Én próbáltam már utalni rá. Lepereg róla. Volt, hogy egyszer kiborultam, és elég durva voltam vele... Nos, el is tűnt, egy hétre, és elég bunkó volt velem... Aztán most újból kezdi. Ááá, agyamra megy! Mit csináljak? Nem volt még barátom, de igazából ilyen kitartó "udvarlóm" sem.
16/L (19/F)
1. kommentelő a tipikus butított világrabszolga.
KOMMUNIKÁCIÓ
Mi az, hoyg utaltál rá???
Szavakat nem ismered b++??
Más nyelven beszéltek????
Megmondod neki mi a helyzet, megbeszélitek, 1 perc sincs az egész.... -.-
Tedd világossá a számára, hogy nagyon zavarónak találod a viselkedését, és hogy ne reménykedjen feleslegesen, mert nincs esélye sem most, sem a jövőben.
Mindezt ne ilyen-olyan jelzésekkel és utalgatással, hanem korrekt, egyértelmű (mégsem bántó) mondatokkal add a tudtára.
#7,
Aki mániákusan nyomul, az bármiről be tudja magának beszélni, hogy bátorítás. Nem azon múlik a lepattintás, hogy a lány beszünteti-e akár a leghétköznapibb dolgokat, mint pl. a köszönés (amit ismerős számára mellőzni bunkóság). Az esetlegesen reménykeltő közvetett jelek megkeresése és leállítása helyett egyszerűen tisztázni kéne vele a dolgokat, persze normális stílusban. Szavakból relatíve szoktak érteni az emberek.
#6 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!