Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon belémszeretett?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon belémszeretett?

Figyelt kérdés
Lassan 2honapja volt ezzel a bizonyos ferfivel egy forró éjszakánk, én azt hittem hogy csak ennyit akart tőlem. De nem, azóta is beszélünk napi szinten szinte mindig amikor tudunk. Össze szoktuk járni szeretkezni, vacsorázni stb.. Múltkor is hazakisert megcsokolt nagyon aranyosan mondta hogy jó éjszakát aludjak jól és mikor hazáért messengeren is leirta.Aprobb ajándékokkal is meglepett és tényleg nagyon kedves ugyerzem elohoztam belőle akarata ellenére is hogy belém szeressen. Lehetséges hogy ebből a kaladnbol kapcsolat lesz?
2019. szept. 24. 23:09
 1/6 anonim ***** válasza:
29%
En majdnem biztosan arra kovetkeztetnek a helyedbeb,igen . Vagy ha nem is szeretett beled (mert ezt biztosan en nem tudom megallapitani) nagyon kedvel es valoszinu tobbet akar
2019. szept. 24. 23:28
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Vagy csak simán meg akarja tartani az alkalmikat... Hány évesek vagytok? Aki többet akar, megmondja. Nehogy pofára ess. Ez nagyon időtöltésnek tűnik, nem szerelemnek, csak kedves.
2019. szept. 25. 13:03
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Fu, de nagyon naiv vagy, kerdezo. :(
2019. szept. 25. 18:55
 4/6 anonim ***** válasza:
20%
Miert lettem lepontozva ? ? A velemenyemet irtam le , ezert miert kell?
2019. szept. 25. 19:19
 5/6 A kérdező kommentje:
19:19 es nem tudom, én nem pontoztam le senkit. Én 19 vagyok a férfi 41.
2019. szept. 26. 09:42
 6/6 anonim ***** válasza:
82%
Ebbe ne eld bele magad... xD
2019. szept. 26. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!