Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért érzem azt, hogy szerelmes tudnék lenni Cleo Panther-be?
Eredeti nevén Daniella Hrenek, közszereplő, énekesnő, ne töröld admin.
Haverjaim szerint nem egy nagy eresztés, de én odáig vagyok érte. Bele tudnék zúgni.
Na ez a jó szó rá, hogy különleges.
Amúgy köszi az aggodalmat, első válaszoló, aranyos és kedves tőled. Hála istennek annyira azért nem súlyos a helyzet, hogy folyton rajta agyaljak. Egyszerűen annyi van, hogy amióta ismerem a zenekart, a Parov Stelar Band-et, és szeretem a zenéjüket, sok klipet és koncertet megnéztem tőlük és van valami kisugárzása a lánynak, ami miatt nekem bejön. Ha olyan körökben mozognék, hogy személyesen is megismerjem, lehet, hogy megpróbálnék szorosabb kapcsolatba lépni.
Bekövettem instán, amúgy aranyos, mert ha beírok valami bókot a képeihez, lájkolgatja, ha kérdezek tőle, válaszol stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!