Még most is jellemző az, hogy minden férfi szerelmes Csobot Adélba?
Figyelt kérdés
Amikor ismert lett, mindegyik férfi bele volt zúgva. Most is így van ez?2018. jún. 19. 16:41
1/15 anonim válasza:
Nem. És ez soha nem is volt így. Soha nem volt minden férfi beleszeretve ugyanabba a nőbe.
2/15 Todboy válasza:
Mindig is csúnyának és idétlennek tartottam. A hangja roppant idegesítő, és a megjátszott infantilissége is.
3/15 anonim válasza:
Azt se tudom ki az, pedig férfi vagyok. Úgyhogy nem, biztos, hogy nem minden férfi.
5/15 anonim válasza:
Első alkalommal, mikor látja az ember, aranyosnak tűnhet, de 2-3 nap vele eltöltött nap után biztosan elegem lenne abból, hogy folyton produkálja magát.
6/15 anonim válasza:
Megnéztem a youtuben az előadását, rinyagép 2 percet nem bírnák vele eltölteni
7/15 anonim válasza:
Szerelmes? Hah! Kikérem magamnak! Az a nő max egy biodíszlet. Tehetsége semmi, stílusa borzalmas.
8/15 anonim válasza:
Ostobaság, nem zúgott bele minden férfi. Sosem volt így, most sincs, és sosem lesz.
10/15 anonim válasza:
Én nem vagyok művelt a celebvilágban meg a populáris kultúrában, pedig úgy tűnik egyidős vagyok vele. Mostanáig azt se tudtam hogy ki az, estig szerintem el is felejtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!