Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akivel össze kell jönnünk, azzal össze fogunk jönni? Van sors?
Egy rövid ideig, néhány hónapig ismerkedtünk. De azóta sem tudom elfelejteni. Ez éveket jelent. Volt már azóta kapcsolatom. És mégsem tudom elfelejteni véglegesen. Mindig újra és újra eszembe jut.Nagyon ritkán találkozunk, olyankor úgy érzem neki sem vagyok közömbös mai napig. De neki is kapcsolata van azóta.
Létezik sors? Létezik olyan, hogy azért nem tudom teljesen elengedni, mert nekünk még dolgunk van egymással?
Buta emberek nem hisznek ilyenben. Mid párkapcsolatban, mind munkát illetően, és még az életben is történt velem, és ismerőssel ily ilyen.
2.
Elmeséled a párkapcsolati esetedet?
Nem hiszek benne, ahogyan az igazságosságban sem, és abban sem,hogy a rossz tettekért felel,aki elkövette.
Egyszerűen nem igaz. És lehet,hogy akit te életed szerelmének hittél,mégis elhagy vagy ő okozza a legnagyobb traumát.A legtöbb ember éppenhogy olyannal kell,hogy egyutt éljen,aki hátráltatja,gátolja,sőt akivel egyáltalán nem is szeretik egymást.Érvényes ez párra, szulőre,gyerekre,akárkire.
Nem lenne ennyi boldogtalan ember mindenhol,ha azzal találkoznánk,akivel jó lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!