Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiszel a sorsban? Hiszel abban hogy aki a sors neked szánt vele leszel?
Példákat is írjatok kérlek🙏
Az a baj, hogy sokat aggódok a jövőn minden téren. De próbálok hinni benne hogy akinek velem kellenie ugyis velem lesz.
1.
...vagy csak beletörődtek, hogy jobb úgysem lesz, akkor hozzák ki belőle a legtöbbet.
Ez hülyeség, nem hitt kérdése.
Rajtad és rajta múlik, senki meg semmi máson.
1, Ha szerelemre-párkapcsolatra gondolok, akkor nem hiszek benne, mert sosem volt még párom;
2, Ha barátkozásra-, vagy "barátokozásra", akkor van benne valami: aki jó szándékkal közeledik, attől lehet valamit tanulni, talán én is tudok neki adni valamit. Ha valaki rossz szándékkal közeledik, akkor szerintem ha nem is rögtön, de valamikor az élet neki is ad olyan téteeamivl visszaadja a sors azt, amit adott a másiknak...
Szerintem a sors lehetőséget ad.
De nem hoz össze titeket helyettetek.
Találkozol akivel kell, ez biztos.
Szerintem nincs valaki aki nekünk van megírva, de soha az életben nem találkozunk. Ennek nem lenne értelme.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!