Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiszel a sorsban? Hiszel abban hogy aki a sors neked szánt vele leszel?
27:
Eszembe sincs reményt adni. Csak keresem az okát én is az ilyennek.
Én nem hiszek a sorsban. Döntéseink vannak és a döntéseinknek vannak következményei.
17 évesen egy koncerten jöttem össze a férjemmel. Az utolsó pillanatig hezitáltam, hogy egyáltalán elmenjek-e a koncertre. Úgy döntöttem, megyek. Nem szaladtam tovább a kiszemeltem után, hanem elfogadtam annak a pasinak a közeledését, aki egyáltalán nem volt az esetem külsőre. Az eddigi 18 évünk alatt sokszor dönthettünk volna a szakítás/válás mellett. De úgy döntöttünk a kritikus helyzetekben, hogy együtt oldjuk meg.
Ezzel párhuzamosan anno a férjem is az utolsó pillanatban döntött úgy, hogy eljön arra a bizonyos koncertre. Bár nem sok esélyt látott, mégis megszólított. Ekkoriban udvarolt egy másik lánynak, de mivel a másik lány túlzásba vitte a játszmázást, velem kezdett kapcsolatba.
Lehet ezt az eseménysort sorsszerűnek is látni, de én azt látom, hogy mindannyian megléptünk bizonyos lépéseket, amiknek lett valami eredménye. Más lépések más eredményt hoztak volna.
A sorsban nem hiszek.
Reinkarnációban, angyalokban, kerubokban viszont igen.
34 ez a sorsotok... 🤷🏻♀️Így lett megírva és ezt a leszületésed előtt magadnak írtad le, dolgotok van egymással. De ez elég bonyolult téma, ahogy írtam spirituális és nem lehet itt pár mondatba megfogalmazni olyan embereknek, akik nem spirituális beállítottságuak.
Addig születsz le ebbe az életbe /formába, amíg véghez nem viszed a dolgod, lehet ez 3 különböző élet is mire sikerül.
A karma is..nem csak a roszat jelenti és nem biztos, h egy jó dolgot ebbe az életbe kapsz vissza.
De felesleges nekiállni magyarázni, mivel nem vagy ilyen beállítottságu és nem hiszel benne. Amivel nincs gond, csak a másikat se kell hülyének nevezni, ha máshogy gondolja (nem rád értem konkrétan most).
N 30
A sors általában eléd rakja azt az élethelyzetet, amivel dolgod van.
Nem kell keresni, ott van, csak észre kell venni.
Hogy milyen elképzelések vannak a fejedben, az teljesen más dolog.
Ha kapsz egy zöld poharat, akkor ne kezdjél el piros pohárról álmodozni.
A zöld pohár az, amit a sorsod eléd rak, ezt kell tudatosítani, ezzel van dolgod.
37-es
És egy olyan történettel mi van mint a 22-es? Azt hogy lehet lezárni? Ahol megbeszélésre nincs lehetőség, de érzi az ember, hogy valami van, valami több a normálisnál?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!