Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy a sors nem akarja ezt? Mindent mentettem, mégsem vesz észre egy férfi. 21/N
Van egy férfi, aki az utcánkban lakik. Rengeteget figyeltem, hogy hátha tudunk találkozni az utcán, hogy rá tudják köszönni, hogy egyáltalán észre vegyen.
De nem jön össze évek óta, mindig elkerüljük egymást személyesen, mindig csak autóból látom.
Létezik hogy a sors nem akarja, hogy mi találkozzunk? Napi 3x megyek el a házuk előtt és az istenért se jön össze már 2 éve.
Az 5 év alatt mióta itt lakok 3x láttam csak.
Bejelöltem facebookon is, ismerősök vagyunk és ennyi :(
Hisztek a sorban? Kezdem az érezni, hogy hiába teszek meg mindent, az élet nem akarja, hogy mi találkozzunk.
Ha 5 év alatt 3x láttad, akkor már rég el kellett volna engedni! Az, hogy 3x elmész a háza előtt már-már beteges.
Nem is értem, hogy mit látsz benne, ha még csak nem is beszéltél vele! Valami celeb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!