Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik, hogy a sors nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy a sors nem akarja ezt? Mindent mentettem, mégsem vesz észre egy férfi. 21/N

Figyelt kérdés

Van egy férfi, aki az utcánkban lakik. Rengeteget figyeltem, hogy hátha tudunk találkozni az utcán, hogy rá tudják köszönni, hogy egyáltalán észre vegyen.

De nem jön össze évek óta, mindig elkerüljük egymást személyesen, mindig csak autóból látom.

Létezik hogy a sors nem akarja, hogy mi találkozzunk? Napi 3x megyek el a házuk előtt és az istenért se jön össze már 2 éve.

Az 5 év alatt mióta itt lakok 3x láttam csak.

Bejelöltem facebookon is, ismerősök vagyunk és ennyi :(

Hisztek a sorban? Kezdem az érezni, hogy hiába teszek meg mindent, az élet nem akarja, hogy mi találkozzunk.

2022. aug. 3. 14:28
A kérdező szavazást indított:
Hiszek a sorsban
Nem létezik , ezek mind csak véletlenek.
20 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha visszaigazolt akkor tudja hogy létezel.
2022. aug. 3. 14:34
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
Engedd el.... Azért morbid, hogy évek óta azt lesed mikor lehetne valami
2022. aug. 3. 14:35
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha visszaigazolt abbol már el lehetett volna indulni valamerre könnyen.
2022. aug. 3. 14:44
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
írj rá facen, hogy :"Szia Zoli, te is viccesnek/furcsának tartod, hogy itt élek 5 éve, de csak alig futottunk össze?" Na innen már lehet aztán beszélgetést indítani
2022. aug. 3. 15:13
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Visszaigazolásnál írhattál volna neki, higy szeretnéd a környékbelieket egy kicsit megismerni. Nincs e kedve esetleg egy kávét meginni veled.
2022. aug. 3. 15:15
 6/13 anonim ***** válasza:
Írj már neki a facén.
2022. aug. 3. 15:22
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem a sors nem akarja, hanem a férfi.
2022. aug. 3. 15:31
 8/13 anonim ***** válasza:
63%
Nem kellesz ne zaklass.
2022. aug. 3. 15:46
 9/13 anonim ***** válasza:
49%

Ha 5 év alatt 3x láttad, akkor már rég el kellett volna engedni! Az, hogy 3x elmész a háza előtt már-már beteges.

Nem is értem, hogy mit látsz benne, ha még csak nem is beszéltél vele! Valami celeb?

2022. aug. 3. 15:56
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit nagyon ra vagy gerjedve a faszira. De ha ennyire nem jon ossze vagy o nem akarja, vagy te nem csinálod jol a dolgot. Keress mast inkabb ne fuss olya vonat utan ami nem akar kivasalni.
2022. aug. 3. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!