Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért lett így sors vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett így sors vagy véletlen, azt gondolnád, hogy csak pénzzel van vele?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, 6-éve vagyok házas, van egy 4 éves kis fiam van.

A férjem 18 évvel idősebb, mint én külföldön élünk luxus életem van.

A férjem nagyon gazgag én mindenünk meg van, semmiben sincs hiányom.

Magyarországon a családom jómódú nem momdon azt, hogy milliomosak a szüleim, de én is jó anyagi körülményből kirültem ki ide páromhoz.

Nos 2 éve házasságunkban vanak gondok, tehát nem a kor különbség miatt van probléma.

Rossz házasságban élek,...én nem bírom így tovább.

Amióta megszületett a kis fiam, ő vele vagyok , vele voltam elfoglalva, szeptemberben fogom oviba íratni. Nem híztam el, nem vagyok csúnya, de egyszerűen nem jövök ki a férjemmel.

Szeretem a családom, és jó hely Magyarország de annyira megszoktam a külföldi életét, hogy én már csak itt tudok élni.

Tehát arról van szó elakarok válni, itt megszoktam egy bizonyos luxus életet, ami Magyarországon nincs, amiből nem akarok ki kerülni tehát továbbra is itt akarok élni, de nem a mostani férjemmel, mert nekem ez már így szenvedés.

Megszoktam az itteni tengerpartra nyíló kávézokat, és éttermeket, szeretek itt élni, itt akarok maradni, de nem férjemmel.

Ha elválok a férjemtől, dolgoznom kell, hogy tudjam tartani ezt gyönyörű színvonalas életet, amiben lassan 6 éve benne vagyok.

Nekem a munka nem gond, mert már akarok nagyon dolgozni, mert eddig csak anyuka voltam és háztartásbeli. A családom vállalkozását tudom bőviteni külföldön így export, import gazdasági munkát tudok végezni.

Van egy munka, amit vállalkozásban tudok és szívesen is csinálnok.

Ez a munka egyben a hobbim is.

Van egy példakékém akire, felnézek, mivel ugyanazz a szakma területünk. Ez a példakép egy férfi tőlem ő 26 évvel idősebb 52 éves.

A közös munka beszélgetés összehozott minket, tud mindent rólam és ő is én rólam, neki már felnőtt gyerekei vannak és unkokái, de ez engem nem zavar. Így őt sem zavarja az én gyerekem. Mivel megromlott a házasságom, így egy 3. fél könnyen beférgőzott az életemben, és én szerelmes lettem ebbe a férfiba, lehet velem van gond, de én mondtam a szüleimnek is, hogy én annyira megszoktam, hogy idősebb férfi volt mellettem, hogy én nekem ha lenne új párom az biztos, hogy tőlem legalább 20 évvel idősebbnek kell lennie, mert tudom, hogy mi az amit egy, idősebb férfitól kapok, egsztencia, és ha ez megvan akkor nyugodt a lelkem is. Én soha legmerészebb álomban sem gondoltam volna, hogy a mostani adott férfit én megfogom ismerni, sőt, hogy ez a férfi szerelmes lesz belém ő a példaképem... az ő könyveit olvasom de megtörtént, megismertem ezt a férfit, ami most hihetetlen

Nem hiszek a véletlennekben sem a sorsban, de ez mostani férfi, nekem olyan mintha megnyertem volna az 5-ös lottót.

Szerencsésnek érezzük magunkat mindketten, és büszkék vagyunk egymásra.

Elő látásra beleszerettem, amikor legelőször előben megláttam, és ő is engem. Imádom ezt a férfit, 6 év alatt nem éreztem ezt boldogságot, a lelkem boldog, a mostani férjemmtől meg a covid ideje óta szó szerint lelki beteg lettem.

Lányok/ Nők én nem adok egy a külvilágra, de mindenki meg fog nézni, hogy elváltam a gazdag idősebb férjemtől, és most összejövök egy még gazdagabb még idősebb férfival, akivel ráadásúl ugyanazz a munkánk, és a jövőben ez férfi a vezetőm lesz, én pedig az alatta lévő vezető helyesse, élettársa.

Azt fogják hinni ,hogy csak a pénzre hajtok és számító törtető nő vagyok, aki csak előre akár jutni az ő üzleti életben pedig nem.

Elég cikinek érzem, hogy úgy fogok előre jutni az üzlet életben, hogy az illető segített.

De a segítsége egyben a támogatása , és a szeretett kinyilvánítása.

Szeret imád engem megvan bolondulva értem, és én is boldog vagyok a társaságba. Még nem váltam el, de tudja a férjem, hogy pasi van a dologban csak ő azt hiszti szerintem , hogy egy fiatal pasi van de minddgy.

Mit fognak gondolni így rólam az ismerőseim.....

A mostani udvarlóm azt mondta ha egy senki lenne, akkor lenne szégyellni valóm, de ő nekem csak tekintélyt és hírnevet fog adni, hiszen annyi fiatal nője lehetne, amennyit csak akarna.

Felfoghatatlan, ami történt ő az a férfi, akire titokban mindig vágytam, nem tudom véltelen ez , vagy a sors. Míg mielőtt hívna vagy

telefonon, azt is megérzem egyszerűen hihetetlen.

2022. júl. 10. 00:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Válj el.

Utána állj meg a saját lábadon.

Undorító hogy mèg mindig férjnél vagy pedig már rég másfelé kacsintgatsz és csak az tart vissza hogy nem lesz luxus életed…

2022. júl. 10. 00:16
 2/14 A kérdező kommentje:
A saját lábamon már meg álltam.
2022. júl. 10. 00:17
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Szegény kisfiad.
2022. júl. 10. 00:17
 4/14 A kérdező kommentje:

Nem érdekel a luxus élet, mert megtudom teremteni magamnam.

26 évesen egy gyerekkel nem a világ vége. Imádom a munkám

2022. júl. 10. 00:18
 5/14 A kérdező kommentje:

Miért szegény a kisfiam az apja úgyhogy jelen lesz az életben.

4 nap velem 4 nap az apájával.

Segítő mindig volt a háznál, aki vigyázott rá.

2022. júl. 10. 00:20
 6/14 Alessandro10 ***** válasza:
100%

Jó anyagi körülmények között nőttél fel, de a helyesírást nem tanították meg veled.

Na de nem is ez volt a kérdés.

Számomra egy kicsit komolytalannak tűnsz, én ha milliárdos lennék, akkor se jönnék össze veled.

De ha Ti úgy érzitek megtaláltátok egymásban életetek szerelmét, akkor áldásom rátok!

Sok boldogságot! Mindenki éljen úgy ahogy neki jólesik.

Lehet megbánnád ha elengednéd és utána sokáig furdalna a lelkiismeret,ha meg összejössz vele, lehet később azt bánnád meg.

Akárhogy is döntesz, senkinek semmi köze hozzá. Senki nem érezhet helyetted,igy rajtad múlik. Meg a másikon, hogy ő meddig akar szórakozni veled.

2022. júl. 10. 00:28
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én miattad értettem, hogy szegény.
2022. júl. 10. 00:38
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szomoru hogy csak ugy lehet luxus eleted ha hasonlo luxus ferfit nezel ki magadnak. En nem tudnek szeretet nekkul elni, de a te dolgot.
2022. júl. 10. 00:59
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez az egész förmedvény szánalom a köbön.
2022. júl. 10. 01:07
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen válj el, a férjedet nem szereted, a gyerek miatt meg nem érdemes együtt maradni. Menj a szíved után, megbánnád, ha nem mennél. A jövő kiszámíthatatlan, majd alakulnak sorban az események. Senki véleménye nem számít, akármi is legyen az, hiszen a te életed, neked kell a döntésed következményeivel élned. Minden csoda három napig tart. Pletykálnak rólad egy kicsit. De biztos vagyok benne, hogy akik megteszik, azok eddig is megtették. A közeli családtagok, barátaid pedig tudni fogják a részleteket és csak az számít.
2022. júl. 10. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!