Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 nap alatt 49 férfi ismerősnek jelölés a faceebokon.Ez lehet csupán véletlen,vagy valaki szívat és felraktak egy társkeresőre?Te mit gondolnál?
1-2emberre ráírtam honnan ismerjük egymást?Vagy azt írta véletlen jelölés ,vagy hogy most nagyon fáradt mert egy 49milliós pályázatot nyert :D vagy válaszra sem méltat.
Eddig is jelölt 1 -2idegen de most egész nap jelzett a telefonom...
Mostanában engem is sokan jelölnek, pedig utoljára kb középiskolás koromban volt ekkora "sikerem".
Passzolom, én elsőkörben arra gondoltam, hogy a letiltott exem keze van a dologban.. 😅
Azért a 49-ből valaki csak válaszol, hogy mi célból, mert ez már így gyanús még instamodelleknél is.
De amúgy 1-2 jellemző, főleg ha aktív vagy Facebookon, mert azért bepróbálkoznak, hátha dugnál. Ha meg publikus, hogy szingli vagy, akkor az felhívás keringőre.
Raktál esetleg ki új profilképet, ami mutatja a dekoltázsod? Vagy történt valami szokatlan aktivitás, pl. a facebook profiloddal kommenteltél valahol? Léptél be új facebook csoportba?
Ha nem, akkor sajnos lehet hogy tényleg szívatnak.
Valamilyen kép miatt nem lehet? Pl csöcsöd kint van?
Exed volt? Van akivel rosszban vagy?
Nem hiszed el, de nekem is. Egy hete hétvégén, a 2-3 nap alatt 40+ jelölést kaptam.
Én is arra gyanakodtam, hogy az exem keze van a dologban, vagy valaki felrakott tinderre, vagy feltörték a fiókomat.
Ráírtam néhány személyre hogy ismerjük-e egymást, vagy miért jelölt be. Kiderült, hogy csak feldobott nekik a facebook mint lehetséges ismerőst, pedig közös ismerőseink nem is voltak.
Szóval betudtam egy facebookos algoritmusnak, hogy sok embernek feldobott.
De azért nyomban jelszavat változtattam és megnéztem tinderen fent vagyok-e 😂 szerencsére nem.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!