Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom miért nem engedi hogy ismerősök legyünk Facebookon?
Szóval mindkettőnkenek van face profilja, és messengeren beszélünk, ha nem vagyunk együtt,de nem jelöli vissza az ismerősnek jelölésemet.
Kérdeztem már, hogy miért nem, de csak azt a választ kapom hogy felesleges, és hogy chatelni anélkül is lehet hogy ismerősök lennénk.
Ez nekem elég fura... Már 3 éve együtt vagyunk, nem tudom mit rejtegethetne előlem:/
...és ez az amiért nekem nincs "fészbúkom" és nem is lesz soha.
Na meg persze a többi idegesítő karakter akik fennvannak rajta.
Valami nem stimmel, ez nem természetes.
Engedd meg, hogy elmeséljek egy sztorit. Bár mi nem voltunk évekig együtt, csak pár hónapig. Nem akarta megadni a tel.számát, mert úgyis beszélünk messengeren, meg nagyon sokat együtt voltunk. Egy szép napon letiltott. Ugye egyszerűbb így, mint közölni szemtől szemben. Ezért nem adta meg a számát, mert tudta, hogy ez lesz és ne tudjam elérni :D Kiderült, hogy volt barátnője, meg egy kislánya is :D
Bocsi, ez jutott eszembe a sztoridról :D
Titkolózik
Nevetséges hogy 3 éve tűröd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!