Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom miért nem engedi hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom miért nem engedi hogy ismerősök legyünk Facebookon?

Figyelt kérdés

Szóval mindkettőnkenek van face profilja, és messengeren beszélünk, ha nem vagyunk együtt,de nem jelöli vissza az ismerősnek jelölésemet.

Kérdeztem már, hogy miért nem, de csak azt a választ kapom hogy felesleges, és hogy chatelni anélkül is lehet hogy ismerősök lennénk.

Ez nekem elég fura... Már 3 éve együtt vagyunk, nem tudom mit rejtegethetne előlem:/

2019. nov. 24. 21:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Te se vagy százas Kérdező, hogy hagyod magad 3 éve hülyíteni. Szerintem van barátnője minimum, de lehet, hogy családja, azt te vagy a hülyített titkos szerető.
2019. nov. 25. 10:24
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem kívánom a barátomtól, hogy lájkolgassa minden fotómat, vagy posztcunamiban dicsérgessen, de az a minimum volt, hogy ismerősök legyünk a facebookon. Így is történt. Valamit kamuzik, ugyan kinek a jelölését fogadja el, ha a barátnőjét nem? Több vasat tart a tűzbe, mert olyan kamuszöveget adott be a kérdezőnek, hogy az még engem is felhúzott, pedig semmi közöm hozzá. Együtt lakik a kérdezővel? Mondjuk, még akkor is mozoghat mellékpályá(ko)n.
2019. nov. 25. 19:31
 13/13 anonim válasza:
0%
én is letagadnálak
2020. júl. 2. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!