Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A lányok nagyrészének miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok nagyrészének miért az ilyen kondiban/sportautó mellett pózolós, divatmajom fiúk kellenek? Később gyereket is tőlük vállalnátok?

Figyelt kérdés
2022. dec. 29. 21:29
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

19. Olvasd már vissza magad! Hitler kutya f*sza hozzád képest! A feljebbvalósági übermensch életérzésed és az ezzel járó mindent és mindenkit lenéző stílusod több mint gusztustalan.

Nem, nincs meg. Ultra sz*r duma ez a "megvan?" kérdés, kb. már 5 éve lejárt valahol a stand-up comedy színpadokon. Az ismét hülyeségeket bezéltél az meg nem más, mint a kis agyad alkotta védekezés, hogy mevédje az egódat, hogy csak is neked lehet kizárólagos jogod az egyetemes igazsághoz. Az a baj veled, hogy te nem látod már a világot a magad kreálta önsztárolástól. Na majd csinálok én is egy accot, és behúzom 95-100% közé, aztán elmesélem ennek mi a technikája. A benyalós, rózsaszín válaszok nem a valóságot hozzák le, hanem valami édesded álmomvilágot.

Téged miért zavar az, ha egy gyúrós marcit a béjemvéje mellett feszítgetve divatmajomnak nézik? A szetereotípiák azért alakultak ki, mert igencsak van alapjuk. Arányaiban 10 a nyolchoz, hát azt a két embert meg sajnálom hogy így járt. Ki mondta hogy az élet szép és igazságos? Aki grammra méri a reggelijét meg az ebédjét úgy, hogy nem profi versenyző, már ne is haragudj meg, de nevezném őket divatmajomnak, egoistának, önimádónak mint f*sza gyereknek. Bőven, bőven vannak ilyenek a környezetemben, a családban, a közvetlen munkatársaim között. Önmagukon kívül nem számít semmi, csak a kimért testtömegenként 2 gramm fehérje, a low carb étrend, a centik, a külső, a strandszezon, jujjj nem lehet megenni egy szem almát mert azzal tönkreteszik a Galaxis legjobb és legszebb testét, meg hát akkor már a nőknek már is tetszenek, meg a mm-re nyírt arcszórzet, az illatfelhő stb. Szerintem hagyjuk is a témát, mert ahogy elnézem a gyk-s munkásságodat, nálad sem kell a szomszédba menni az önteltségért és a más ember semmibe vételéért. Szóval menj a kondis marcik közé, ott osszd az észt, adj tanácsokat hogy mennyi fehérjét kombináljanak mennyi aminoval, meg hogy milyen cuccokat szedjenek hogy a strandszezon végér minimum 50 nőt tudjanak megdugni. Köszcsike! Vagy ti nem így köszöntök el? Ha nem akkor bocsi.

Légyszi, a stand-up comedy-s szófordulataiddal ne ölj már meg, az talán még gyilkosabb mint a divatmajom gyúrós jóskák a béjemvé mellett. Bizom benned!

2022. dec. 31. 16:23
 22/25 anonim ***** válasza:
Ez gondolom irigységből jött elképzelés 😃 Hát nemtudom, nekem az ismeretségemben, családtagjaimnak is fontos az "edzett", "egészséges" életmód. A BMW-ből kinőttek már csak 0km-es autókat vásárolnak kp. - ra. Mellette keményen dolgoznak, van hobby-juk, szerető családjuk és tök értelmesek. Akik már házasok hasonló habitusú nőkkel vannak, s mindent megadnak nekik(anyagiháttér, közös tartalmas idő töltés, újjabb dolgok fölfedezése). Szóval nem lehet őket sem egy kalap alá tenni.
2022. dec. 31. 17:56
 23/25 anonim ***** válasza:
De nem ám, s sokkal kívánatosabbak 😛
2022. dec. 31. 17:57
 24/25 anonim ***** válasza:

Hát ja, jobb mint egy nemtörődöm igénytelen szőrös, hasas alkesz, vagy drogos, vagy önértékelési hibás genetikai hulladék 😃😂

De mindenki maga tudja. Mindenkinek magának kell megfelelnie

2022. dec. 31. 17:58
 25/25 anonim ***** válasza:

Persze,mert a világ csak kigyúrt, szuper vonzó férfiakból áll, akik béke Nobel dijasak, extra jól keresnek, mindenben tökéletesek. Ezzel számben a másik embercsoport az szőrös, igénytelen és alkesz.

Aki gyúr az az egészség mintaképe, mi más is lenne! Főleg a vagonnyi "táplálék kiegészítő" jótékony hatása miatt.

Tehát aki nemgyúr, az bele kellene lőni a Dunába, az egy értéktelen ember, sőt ronda is, na meg bunkó. Aki gúr, az mind 6 diplomás felső-vezető, mind vadi új autót birtokol. Ad már meg a film címét légyszi, megnézném én is.

Ja, meg hogy agyűrosak között nincs bunkó, nincs szemétláda, nincs műmájer, ők mind sortolók, emelik a vasat! Mert ám a vasak emelgetése az igazi sport és az egészség! Mi más is lenne!

Mert hát úgy sportolni hogy az nem látszik meg, az csak időpocsékolás!

Röhejesek vagytok! :D

Érdekes, hogy én csak lenyomok napi 200 fekvőt, és szálkás vagyok, a szomszédom meg havi 150EFt-ot költ fehérjékre meg minden kamus sz*rra, és full ormótlan a teste. Persze azért bevallotta, hogy a felesége mellett hajt egy nőt, és "jól" akar kinézni.

Én meg itt vagyok hűséges férj, tökéletes BMI indexszel, és boldog vagyok.

Ja, és az izületeim is tökéletesek, a vesém, a májam is. Közel az 50-hez. A gyurmás ismerőseim meg roncsok. Maradok tisztelettel az egészség pártján, csal hát ahhoz kellene egy kis tudatosság, rendszerszemlélet. Aki meg bekajálja a rossz marketing lőzungokat, azok meg 20 év múlva meg is érdemlik a sorsukat. Hallottátok azt a mondást hogy mindennek van ára?

Ja, az alkoholnak, az egészségtelen életmódnak is, még mielőtt jönnétek a szőrös alkesz példával.

2022. dec. 31. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!