Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok nagyrészének miért az ilyen kondiban/sportautó mellett pózolós, divatmajom fiúk kellenek? Később gyereket is tőlük vállalnátok?
Nem tudom hogy vannak ezzel mások. Engem sosem érdekeltek ezek a srácok. Nem ez alapján jöttem össze valakivel.
Ezek olyan stereotípiák amit a pasik támasztanak maguk elé hogy indokolják miért nincs párjuk (mint a nőknél az hogy csak a vékony nők lehetnek gyönyörűek akiken 8 kiló smink van, és csak nekik lesz normális kapcsolatuk)
Mindkettő hazugság
20 L
Kérdező, talán irigy vagy a kondis fiúkra, mert tesznek azért, hogy jobban nézzenek ki? Lehet neked is ezt kellene csinálni és nem sajnáltatni magad.
Imádom az ilyen embereket. :D Leszólod a kondisokat, de azért elfogadnál egy jó fizikumot, mi?
A sportautoban majomkodo 20 evesbol valszeg 15 ev mulva marketing vezeto vagy valami hasonlo lesz, mert valahogy fent kell tartani a szinvonalat, amit apa anya biztositott, kicsit komolyabb felfogassal, mint amit 20 evesen produkalt, szoval nem latom akadalyat a dolognak. (Nyilvan akkor jarsz jobban, ha nem 20 evesen ismered meg, amikor meg a buli meg a csajok idoszakat eli😅)
Mig a 20 eves nyomi nice guy altalaban 35 evesen is ugyanott tart, ahol 20 evesen es sem anyagilag, sem erzelmileg nem lett erettebb egy fokkal sem.
Igen, vannak kivetelek. De altalanossagban ez a jellemzo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!