Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A lányok nagyrészének miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok nagyrészének miért az ilyen kondiban/sportautó mellett pózolós, divatmajom fiúk kellenek? Később gyereket is tőlük vállalnátok?

Figyelt kérdés
2022. dec. 29. 21:29
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hogy vannak ezzel mások. Engem sosem érdekeltek ezek a srácok. Nem ez alapján jöttem össze valakivel.

Ezek olyan stereotípiák amit a pasik támasztanak maguk elé hogy indokolják miért nincs párjuk (mint a nőknél az hogy csak a vékony nők lehetnek gyönyörűek akiken 8 kiló smink van, és csak nekik lesz normális kapcsolatuk)

Mindkettő hazugság

20 L

2022. dec. 29. 21:35
 2/25 anonim ***** válasza:
98%
A FÉRFIAK nagyrészének miért az ilyen kondiban/INSTAGRAMMON pózolós, VÉKONY, R1BANCOS NŐK kellenek? Később gyereket is tőlük vállalnátok?
2022. dec. 29. 21:36
 3/25 anonim ***** válasza:
46%
Mert ők megérdemlik... De a vele járó következményeket is, ha már így (nem)gondolkodtak.
2022. dec. 29. 21:38
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
A kondis/sportautós csávók engem specc idegesítenek, de a Gyakorin síró férfiak helyett így is inkább őket választanám... Gyereket meg nem akarok.
2022. dec. 29. 21:38
 5/25 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, talán irigy vagy a kondis fiúkra, mert tesznek azért, hogy jobban nézzenek ki? Lehet neked is ezt kellene csinálni és nem sajnáltatni magad.

Imádom az ilyen embereket. :D Leszólod a kondisokat, de azért elfogadnál egy jó fizikumot, mi?

2022. dec. 29. 21:40
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
A reklám mindennek jót tesz!
2022. dec. 29. 21:47
 7/25 anonim ***** válasza:
56%

A sportautoban majomkodo 20 evesbol valszeg 15 ev mulva marketing vezeto vagy valami hasonlo lesz, mert valahogy fent kell tartani a szinvonalat, amit apa anya biztositott, kicsit komolyabb felfogassal, mint amit 20 evesen produkalt, szoval nem latom akadalyat a dolognak. (Nyilvan akkor jarsz jobban, ha nem 20 evesen ismered meg, amikor meg a buli meg a csajok idoszakat eli😅)

Mig a 20 eves nyomi nice guy altalaban 35 evesen is ugyanott tart, ahol 20 evesen es sem anyagilag, sem erzelmileg nem lett erettebb egy fokkal sem.

Igen, vannak kivetelek. De altalanossagban ez a jellemzo.

2022. dec. 29. 22:05
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
A ronda és csóró miben jobb?
2022. dec. 29. 23:15
 9/25 anonim ***** válasza:
A legtöbb nőnek nem ilyen kell! Ébresztő!
2022. dec. 30. 03:04
 10/25 anonim ***** válasza:
Ha neked ez a lányok nagy része, akkor te egy nagyon kicsike világra vagy ráfókuszálva. Nekem pl. az ilyen pasik nem számítanak, mert nem az én világom. 3 szót nem tudnánk beszélgetni. Így az ilyen nőket sem tudom irigyelni. Mint mikor egy cigány párocska üvöltözik egymással valahol: a pasi nekem nem pasi, a nőről meg nem gondolom azt, hogy még neki is van pasija, mert akinek olyan nő kell, az nem az én világom.
2022. dec. 30. 03:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!