Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok nagyrészének miért az ilyen kondiban/sportautó mellett pózolós, divatmajom fiúk kellenek? Később gyereket is tőlük vállalnátok?
Igen! És termeszetesen, te a belső ertékei miatt szeretnéd az olyan nőket, akiknek az kell. (Kacsaszáj, 50kg, r*bancos kinézet)
5-öske! Látom nagyon nagyra vagy magaddal, te simán minősíthetsz kérdezőket, mert te akkora észlénynek képzeled magad. Mi van akkor, ha a kérdező a zeneművészeti akadémia magasan képzett tagja, és pont nem as konditerem a fő érdeklődési területe? Ha már te lenézted őt látatlanba, akkor az érmének két oldala van. Vagy te akkora nívónak képzeled magad, hogy bárkit minősíthetsz, ítélkezhetsz, pálcát törhetsz mások felett, úgy is felminősítenek a gyk-n? Te egy űber nagy nulla vagy emberileg a gyk-n mitatott munkásságod alapján.
Benyalós, semmitmondó bölcseleteiddel tartod a százalékodat, majd ez mögül lenézel másokat, mert hát ha valaki megnézi a százalékodat, hasra esik tőle. Egyébként jó stratégia védeni a női kommenteket, támadni a férfi véleményeket, ez is sikeres azok számára, akik magas százalékot akarnak elérni. Tudom, vannak akiknek ez az egyetlen sikerforrásuk. A gyk százalék.
13# Ebben a kategóriában nem vagyok jártas, szóval ezt elnézted.
Testépítés/fogyókúra témakörben mozgok és segítek embereknek.
Ezen a kérdésen pont emiatt esett meg a szemem :)
"Mi van akkor, ha a kérdező a zeneművészeti akadémia magasan képzett tagja, és pont nem as konditerem a fő érdeklődési területe?"
Pont lesz*rom, hogy milyen tag és mennyire képzett, ha úgy nyilvánul meg egy anonim oldalon, hogy leszólja azokat, akik tesznek az egészegükért.
Tulajdonképpen ő az, aki minősíti a kondis és sportautóval rendelkező embereket, akiket divatmajomnak nevez. Látatlanban, ahogy te is fogalmazol :). Ez szerinted erkölcsileg rendben van?
Örülne egy jó fizikumnak, és jól jönne egy sportautó, de azért lehordja őket mindennek. Ez a lényeg. Attól, mert ő nem rendelkezik jó fizikummal és nincs sportautója (ebből az előbbi elérhető lehet, ha van elég kitartása, de hát egyszerűbb lenézni embereket, mintsem tenni azért, hogy elérjünk egy adott dolgot), még nem kell degradálni másokat, akiknek van erre lehetőségük.
A gyk százalék meg nem érdekel, mert ha 10%-on lennék is ugyanúgy kifejteném a véleményem bármiről, mert van véleményem mindenről.
Ez a kommented kicsit elcsúszott, 0 igazságtartalommal.
És ismét látatlanban degradálsz, de most engem. :D Úgy, hogy a kommentemre semmi lényegeset nem reagáltál, na vajon miért?
Én sem szólok bele, hogy élsz, hogy nézel ki. Azt csinálsz amit akarsz, saját magadért felelsz.
Ha az irigység fájna, már forognál.
14. Mondok én neked valamit! Pontosan olyan világban élsz, amilyennek azt látni akarod. Ez érvényes mindenkire.
Pontosan annyira sz*r vagy jó minden, amennyire a tévhited, az eszményképeid, a gondolkodásmódod engedi. Oké, az örök elégedetlenséget a média fokozza, de minek engeded be az életedbe?
Aztán azt is jól vésd az eszedbe, hogy mindenki, azaz MINDENKI pontosan olyan helyzetben van, amilyet érdemel. Ma úgy élsz, ahogyan azt a múltbéli cselekedeteivel megalapoztad. Pontosan olyan jó vagy roncs kapcsolatod van, a párod pontosan olyan mint amilyet kiérdemelsz. Semmi de semmi nem a külvilágon múlik. Lehet mindig hibáztatni mindenkit, de semmi értelme.
Két út van: vagy harcolsz, mindig mindenkit le akarsz győzni és a végén elfogysz benne. Mert azt tudni kell, hogy mindig találsz legyőzendő ellenfeleket.
Vagy megtanulsz élni a képességeiddel, és szövetségben, szimbiózisban élsz a környezeteddel.
Minek harcolsz a konditermes szépfiúkkal? Minek neked olyan lány? Nem érzed hogy a jelen állapotodban semmi közös hozzájuk? Vagy kezd el te is olyan életet élni, vagy keress olyan lányokat, akik a te világodban vannak. Sírni, fikázni nem hogy a gyengeség jele, meg visszataszító, de extrém módon destruktív is.
Fura, én nem vagyok gyúrós, alkatilag van szerencsém. Fürge, gyors, szikár ember voltam mindig is. A lényeg az, hogy mindig voltak barátnőim, később feleségem. Sőt, az igazság az az, hogy mindig magasra tettem a lécet, önmagammal szemben is. Te hol tartasz az életben? Tedd fel a kérdést, mit tudsz adni/mutatni egy olyan lánynak, aki neked tetszik? Igazából ha összhangban lennél magaddal, akkor vagy nem problémáznál a magányon, vagy lenne párkapcsolatod.
Képzeld, én sem problémázok azon, hogy miért nincs Mercedes C63AMG Black Series autóm. Miért? Mert tudom hogy túl drága, túl költséges fenntartani, így nem az én világom. Viszont van egy szép feleségem, családom, házam, autóm és teljesen boldog vagyok, ezer terv, azon sem nyávogok hogy sz*r Magyarország, meg fújjj Orbán. Minek? Én élvezem az életem. Vegyél rólam példát! Csak egy kicsit.
Nagyon próbálsz intelligensnek tűnni, de rettentően elkanyarodtál a témától.
"Minek harcolsz a konditermes szépfiúkkal? Minek neked olyan lány? Nem érzed hogy a jelen állapotodban semmi közös hozzájuk? Vagy kezd el te is olyan életet élni, vagy keress olyan lányokat, akik a te világodban vannak. Sírni, fikázni nem hogy a gyengeség jele, meg visszataszító, de extrém módon destruktív is."
Konditermes szépfiúk? Ez mi, ha nem sztereotípia? :D Ki sírt, és ki fikázott? Valami nagyon félrecsúszott nálad szövegértést tekintve, azt sem tudod mit beszélsz. Próbálsz okosnak tűnni, de egyszerűen az alap helyzetet sem tudod felfogni és hülyeségekre asszociálsz.
Az megvan, hogy a kérdező degradálja a kondis és sportautóval rendelkező embereket?
Én megvédtem őket, mert nem jogos az, hogy valakit/valakiket sztereotípiák alapján ítéljenek meg. Egy kondis és sportautóval rendelkező egyén nem is lehet normális, csak divatmajom? :D
Tanulmányozd át újra azokat, amit írtam, és ráfogsz jönni, hogy ismét hülyeségeket beszéltél, mert egyszerűen képtelen vagy felfogni, hogy mi is történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!