Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem tűnik úgy, hogy a "pasim" és "csajom" szavak mögött nincsenek igazi érzelmek, nincs szerelem?
Figyelt kérdés
2022. dec. 29. 20:31
31/35 anonim válasza:
Miért gondoljátok hogy az érzelmek megélése és kifejezése valami ördögtől való dolog? Szerintem így működne egy egészséges ember.
32/35 anonim válasza:
szerintem nincs, de a csajom szerint vna
33/35 anonim válasza:
Engem a párom szó irritál. Különösen, mikor kiír valaki egy kérdést, és nem lehet kitalálni, nőről vagy férfiről van szó.
34/35 anonim válasza:
Nekem hiányzik egy szó a magyar nyelvből arra, amikor még a kapcsolat elején vagyunk, még nem 100%, hogy tartós lesz, mert még jobban meg kell ismeri egymást, de nem félreérthető (barátom / barátnőm), nem gyermeteg / tinis (csajom / pasim), nem degradálós asszociációm vannak tőle (nőm / uram) és azért nem is annyira komoly még, mint a párom. Talán a kedvesem, de az kicsit nyálas tud lenni bizonyos szövegkörnyezetekben.
35/35 anonim válasza:
#34 Tényleg nincs rá megfelelő szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!