Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 22 éves vagyok. Nem voltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 éves vagyok. Nem voltam még senkivel. Emellett már nagyon élnék szexuális életet. Viszont az a baj, hogy nem tudok kötődni. Nincsenek érzelmeim. Sosem volt barátom. De egyenként nem is nagyon vagyok rá, később gyerekekre se. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Viszont sok embernek meg élete célja a pártalálás és a család. Nekem akkor más értelmet kell találnom az életemnek pl: karrier.

Van aki hasonló cipőben jár?

2022. nov. 8. 19:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
35%
ha nincsenek érzelmeid, akkor mitől fog működni a cerka? :-D
2022. nov. 8. 19:28
 2/13 anonim válasza:
100%
Ha nem kritérium az érzelem és a kötődés akkor mi tart vissza attól, hogy szexelj?
2022. nov. 8. 19:51
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

1

A "sosem volt barátom"-ból feltételezem, hogy ő lány :D

2022. nov. 8. 20:15
 4/13 anonim ***** válasza:
0%

Barát vagy csak barát.

Nagyon nem mindegy 😅

Mondjuk ha lány a kérdező engem komolyan érdekelne. Érdekesek az ilyen emberek.

Így belegondolva lehet érdekel a pszichológia

2022. nov. 8. 20:19
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Tényleg, ezt a barátot két féle kéllen lehet értelmezni :D
2022. nov. 8. 20:21
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Nekem is bekaphatna mar valaki , mert kezd betokosodni a fullánkom .
2022. nov. 8. 22:14
 7/13 anonim ***** válasza:

Vannak olyan emberek akik mem annyira erzelmesek, ridegnek tűnnek és nem mutatják ki az érzelmeiket, nem az a fő profit náluk hogy kézen fogva setalgassanak, hogy állandóan csokolozzanak és olelgessek a másikat. Én is ilyen vagyok. De ez nem jelenti azt hogy alkalmatlan lennél rá, nekem az összes barátom megertette ezt.

A gyerek megint egy más kérdés, 22 evesen meg jo hogy nem akarsz, ez majd 10 év múlva valószínűleg változik mikor megtalalod azt akivel érdemes is ebbe belekezdeni.

Egyébként ne ragaszkodj görcsösen ehhez és majd jön a barát

2022. nov. 8. 23:05
 8/13 anonim ***** válasza:
51%

A te dolgod te tudod mit akarsz az élettől. Ha nem akarsz párt se gyereket akkor nem lesz. Ha csak szexelni akarsz random emberekkel élvezetert hat hajra. Csinald amit szeretnel es ne amit nem. Ilyen egyszerű, az h mas mit gondol v mondd erre meg ne erdekeljen a te eleted.

En se akarok mar kapcsolatot csaladot gyereket v akar szexet barkitol tobbet. Es itt a vege... F/29

2022. nov. 8. 23:50
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

"ha nincsenek érzelmeid, akkor mitől fog működni a cerka?"

most komolyan, hány férfinak kellenek érzelmek a stabil merevedéshez, és hánynak elég egy jó formájú meztelen fenék bepucsítva? ne mondd, hogy nincs minimum tízszeres különbség a két csoport létszáma között... (és nem az előbbiek javára)

2022. nov. 9. 02:03
 10/13 A kérdező kommentje:
Csaj vagyok amúgy, a könnyebb megértés érdekében.
2022. nov. 9. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!