Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves vagyok. Nem voltam még senkivel. Emellett már nagyon élnék szexuális életet. Viszont az a baj, hogy nem tudok kötődni. Nincsenek érzelmeim. Sosem volt barátom. De egyenként nem is nagyon vagyok rá, később gyerekekre se. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Viszont sok embernek meg élete célja a pártalálás és a család. Nekem akkor más értelmet kell találnom az életemnek pl: karrier.
Van aki hasonló cipőben jár?
2022. nov. 8. 19:23
11/13 anonim válasza:
10: akkor a vonatkozó saját szerveidre gondolj... :)
Ha nincsenek érzelmeid, miért akarod "odatartani" magad?
12/13 anonim válasza:
Jó sok önkéntes "lovag" jelentkezhet nálad priviben, hogy segítsen megélni a szexualitást.
13/13 anonim válasza:
11
Én nem szeretném megbántani a kérdezőt, de kérdem én: hány olyan 16 és 25 év közötti lány van, aki minden hétvégén mással szexel bulikban meg discoban meg hol? Vajon ők is érzelmekkel csinálják? Nemhinném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!