Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 eves fiu vagyok es oda vagyok egy 22 eves lanyert. Lehet
eselyem?
Ne viccelj. Még a korodbeli lányoknál sincs sok esélyed. Ha csak nagyon nem defektes a csaj, egy 22 éves lányért a 30as korosztállyal vagy versenyben, akik saját lakásban élnek, és a trópusokra járnak kikapcsolódni.
2019. dec. 28. 11:27
#1 :D
#Kerdezo persze hogy van eselyed nagyon is, baratkozatok es majd kialakul
majd valamikor mond el neki amit #1 irt, ha kiderult hogy sikerul e vagy sem a kapcsolat vagy elotte is lehet ezt te tudod megitelni
2019. dec. 28. 11:55
Hát figyelj nem hiszem
Én biztos nem jönnék össze ennyi idősen egy 16 évessel
Ahogy a fenti is írta
Én 17 vagyok és így nem akarok összejönni velem egyidősekkel se nemhogy egy 16 évessel
2019. dec. 28. 11:56
Lehet, ez nem kor hanem személyiségfüggő!
2019. dec. 28. 12:19
Lehet persze. Ha nincs rákattanva a számokra és az embert nézi.
2019. dec. 28. 12:39
#2 Viszonylag ismerem a korosztályt. Egyetemeken is tanítok ilyen korú diákokat. Konkrétan úgy tíz 21-23 éves lánnyal voltam laza (szex) vagy komoly kapcsolatban az évek során, és a barátnőm is ennyi. Mindegyikük aranyos, csinos, értelmes, érzelmes lány, többnyire egyetemisták voltak. Mindegyik körbe röhögte volna azt a tini fiút aki bepróbálkozik náluk. Ne haragudj, de ez max valami erős fétises, társadalmilag izolált, szellemileg lemaradt lánynál működhetne egy tizenhat éves kölyökkel. Nem tudom miért kell hazudni a kérdezőnek azért hogy jobban érezze magát.
2019. dec. 28. 12:45
2019. dec. 28. 13:00
Ha egyetemista csajokat akarsz akkor ajánlom az egyetemi tanár pályát, látod a 6-os nak nagyon bejött még 40-50 esen is olyan fiatal nöid lehetnek, de így 16 évesen alárendeltségi viszony nélkül közel lehetetlen
2019. dec. 28. 13:04
'értelmes, érzelmes lány, többnyire egyetemisták voltak.'
Az egyetemista lét még nem jelent értelmességet, mint a leírás is mutatja.
2019. dec. 28. 13:15
#8 semmi köze az alárendeltségi viszonyhoz, saját diákkal, sőt, velem egy intézményben tanuló diákkal sem volt kapcsolatom.
De nem is ez a lényeg, hanem hogy egy egészséges 22 éves lánynak egészen durván mások az igényei, mint amit egy 16 éves kissrác nyújtani tud. Pont.
2019. dec. 28. 13:18
Kapcsolódó kérdések: