Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Van még esélyem?
Nem lehet hogy csak azért mondta mert Te elutasítottad korábban? Lehet hogy még mindig tetszel neki és szívesen összejönne veled, de mivel Te csak barátként vagy hajlandó tartani vele a kapcsolatot, ezért azt "hazudja" hogy már ő is csak barátként tekint rád.
Lehet hogy ha elmondod neki ezt így, hogy jobban megismerted és többet érzel iránta, akkor ő is bevallja hogy még mindig tetszel neki és ő is szeretne többet.
Egy próbát mindenképp megér szerintem, az ember érzései nem múlnak el csak úgy.
Szerintem ha így folytatjátok akkor hamar viszonzott szerelem lesz most már meg ismertétek egymást ha ennyire bejön akkor probálj vele minél több időt kettesben tőlteni , találj ki valamit mindig sétáljatok hivd át magadhoz vagy ilyesmik csak 2-en legyetek és hamar ki fog ez alakulni hidd el ha érzett valamit irántad akkor most is érez csak fél az ujjab visszautasítástól 😊 ha úgy érzed sínen vagy akkor probálkozhatsz egy két “ lopott “érintéssel , Vagy megfogni a kezét hasonlók . Nem tudom hány évesek vagytok de hidd el a hormonoknak ugy sem lehet parancsolni és a szerelembek sem sok sikert kívánok !
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!