Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak nekem tűnik úgy, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem tűnik úgy, hogy a "pasim" és "csajom" szavak mögött nincsenek igazi érzelmek, nincs szerelem?

Figyelt kérdés

2022. dec. 29. 20:31
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

20 Mondjuk az en ismerosi koromben mindenki a keresztneven hivatkozik a parjara.

Azok elott, akikkel meg nincs olyan viszonyban, hogy nevrol ismerje az illetot, mindenki tavolsagtartobb. Ez egy tok termeszetes dolog, hogy egy random kollegaval pl akivel haromhetente osszefuttok veletlenul a kavegepnel es beszeltek ket percet, nem allsz le omlengeni, hanem odaveted, hogy csajod, pasid aztan annyi.

2022. dec. 29. 21:42
 22/35 anonim ***** válasza:
Az egész ilyen nyáladzós szövegelésen érződik, hogy nem valós az érzelem rendszerint: az uram, a pasim, a csajom, a nőm, a f*im, a párom, a barátom-barátnőm, a férjem, a feleségem mind sablonos szájkarate csak.
2022. dec. 29. 21:42
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

"...ahogy a 4-es is írta, pár hónapig tartanak csak de van kivétel persze."

Ezek szerint nem ismered az ötpercenként "de most tényleg" szerelembe eső embertípust, akik folyton el vannak varázsolva, de ha nem napi szinten állsz velük kapcsolatban, akkor követni nem tudod, hogy épp a hányadik pasit/csajt fogyasztják el.

Amúgy meg a szerelem 1-1,5 év alatt elmúlik. Az az intenzív hormonbomba legalábbis tovaszáll az ember agyáról, és akkor néhány párás tekintetű, ájtatos főállásban feleség/férj embertől eltekintve mindenki tárgyilagosan beszél a párjáról, ha a téma nem indokol mást.

2022. dec. 29. 21:44
 24/35 anonim ***** válasza:
Azt is meg kéne nézned hogy kivel passzolsz össze, nem csak pár hónapos lovagokról ábrándozni. Szavakkal úgy ejtenek át, ahogy akarnak. Ha szex kell nekik, megfektetnek és lelépnek.
2022. dec. 29. 21:53
 25/35 A kérdező kommentje:

24

Ezt most kinek mondod? Amúgy csodálatos hogy az ilyen érzelmi kérdések körül milyen vita tud kialakulni mindig.

2022. dec. 29. 21:56
 26/35 anonim ***** válasza:
17%
Aki elfojtja az érzéseit, és még büszke is rá, hogy nem mutat ki semmit, az inkább kezeltesse magát meg a traumáit.
2022. dec. 29. 22:00
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

26

Ajajj, valaki nincs tisztában a fogalmakkal. Elfojtani az érzéseket, és nem demonstrálni őket... Egy világ van a kettő között. Szerintem sok embernél mélyebben éltem meg a szerelmet és később a csalódást, de valahogy mindig is taszított, hogy mások előtt szenvelegjek.

Valszeg azért, mert én is vért hányok az indokolatlanul érzelgősködő emberektől.

2022. dec. 29. 22:03
 28/35 anonim ***** válasza:
22%
Akkor 27es, ha úgy érzed, nem vonatkozik rád, akkor ne vedd magadra te észlény.
2022. dec. 29. 22:17
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

28

Tekintve, hogy az én kommentemre reagáltál, elég nehéz nem magamra venni... Te észlény... :DDD

2022. dec. 29. 22:21
 30/35 anonim ***** válasza:
0%
De a tartalma mégse vonatkozik rád szerinted. Akkor nem értem a hiszti okát? :D Amúgy szerintem jól elbeszélgetnénk privátban is. Nem? :D
2022. dec. 29. 22:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!