Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem tűnik úgy, hogy a "pasim" és "csajom" szavak
mögött nincsenek igazi érzelmek, nincs szerelem?
8 Nem feltetlen az a celom minden egyes mondatommal, hogy mindenki tudja es hallja, mennyire szerelmes vagyok. Lehet, szimplan ennyit akarok kozolni, hogy jol foz es kesz.
2022. dec. 29. 21:05
12/35 A kérdező kommentje:
9
Nyilván aki havonta cseréli annál én sem tartom helyesnek a párom kifejezést.
13/35 A kérdező kommentje:
11
Nincs igazad. Aki szerelmes, az minden szavával, mozdulatával szerelmes. Nem akarja tudatni feltétlenül, de titkolni sem képes. Voltam már szerelmes, tudom miről beszélek. Azt akarod hogy az egész világ tudja, nyilván nem akkor amikor épp csak beleszeretsz és még ismerkedtek, hanem a kapcsolat felvállalása után.
13-as: Én is voltam szerelmes, de én valahogy nem éreztem szükségét, hogy a világ előtt reprezentáljam az érzéseimet. Szerintem senki sem tudta, hogy szerelemes vagyok. Amikor meg szakítottunk, 4 hónapon át bőgtem álomba magam minden este, és ugyanúgy senki sem tudta. Nem vagyunk egyformák. Van, aki kifelé éli az életét, és van, aki befelé. Engem kifejezetten taszít a gondolata, hogy mások előtt érzelgősködjek, akár pozitív, akár negatív érzelmekről van szó.
2022. dec. 29. 21:12
14-eshez csatlakozom. Hogyne tudnad mar titkolni. A vilag osszes erzelmet lehet titkolni, mindegy, mennyire erosen erzed. Bar szamomra a fajdalmat nehezebb, mert ritkabb erzes, mint barmi pozitiv - persze a szerelem sem olyan gyakori, de alapvetoen az esetek tobbsegeben boldog vagyok, szoval a szerelem erzese nem dob rajta annyit, mint amennyit levesz mondjuk egy szakitas vagy barmi.
2022. dec. 29. 21:15
16/35 A kérdező kommentje:
Szerintem a kérdező egy tinibanda romantikus számának klippjéből vagy valami Disney meséből érkezett hozzánk, ahol olyan elsöprő erejűek az érzelmek, hogy a szerelmes ifjak spontán dalra fakadnak az utcán, a járókelők pedig egységes koreográfiával körültáncolják. Hagyjuk már... Egyedül a pAsiMrA tartozik, hogy mit érzek iránta.
2022. dec. 29. 21:21
18/35 A kérdező kommentje:
Kedves drága 17-es, tudod erre mások azt mondanák, hogy nem vállalod fel a kapcsolatot. Ha tényleg a pasidra tartozik hogy mit érzel iránta, akkor miért csókolóztok nyilvánosan? Azért mert ezzel felvállalod hogy szereted.
Mi van? :D Ki mondta, hogy nem vállalom fel a kapcsolatomat? Természetesen senkinek sem hazudom azt, hogy szingli vagyok, és egyáltalán nem zavar, ha nyilvánosan párként mutatkozunk. De nem érzem szükségesnek, hogy az ÉRZELMEIMET, a SZERELMEMET vagy akár a SZEXUÁLIS VONZALMAMAT másoknak bemutassam. Ha valaki épp mégis tanúja egy ilyen jelenetnek, nem zavar, de amúgy maximálisan leszarom, hogy elég odaadó és szeretetteljes barátnőnek tart-e vagy sem attól, hogy pasimként hivatkozom a pasimra. :D Szerintem az érzi fontosnak a szeleme demózását, aki oly annyira nem biztos a dologban.
2022. dec. 29. 21:35
20/35 A kérdező kommentje:
19
Látom nem érted. Nyilván nem vagyunk egyformák, de aki olyan, az nem tud nem szerelmesen beszélni a párjáról, hidd el ismerek ilyet: minden szavában ott van a szerelem, a hangjában. Mosolyog ha róla beszél, és nem közönyös arcal, közönyös hangon jelenti ki, hogy a csajom így a pasim úgy. Nem állítom hogy aki így tesz az nem szerelmesebb mint a másik, nekem nem tűnik úgy és ezek a kapcsolatok, ahogy a 4-es is írta, pár hónapig tartanak csak de van kivétel persze.
Kapcsolódó kérdések: