Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltudnátok fogadni, megbékélni a helyzettel? Vagy figyelembe se vennétek, nem érdekelne?
Fikció, vagy reális szituáció nem fontos.
Csak a vélemény érdekel, ki hogy áll hozzá, hogy éli meg stb. hogy a mostani párotok igaz, hogy szerelmes volt (/érzett többet szexuálitáson túl irántad), de mégis mással létesített szexuális kapcsolatot míg ti személyesen ezt nem tettétek meg, még csók sem történt részetekről.
Írj akkor különbséget nyugodtan.
Már több megjegyzést írtam azok után, hogy kifogásolható a kérdés, de még most sem kaptam választ kettőn kívül.
Egyáltalán téged miért zavar, hogy engem érdekel ki mit gondol bizonyos esetben?
Véleményt kértem, nem azt, hogy a privát életedet oszd meg velem amúgy...
Akkor most ki az értetlen?
Te, mert világosan feketén fehéren le van írva, hogy nézet, vélemény, erre te kiforgatod erre:
"Mondjuk az is durva, hogy ismeretlenek magánéletén így pörögsz."
Vagy nem bírsz magaddal unatkozol, trollkodsz, vagy nem érted a szavak értelmét.
Úgyhogy inkább többet ne is írj semmit, ha nincs VÉLEMÉNYED a kérdéssel kapcsolatban, vagy nem fogtad fel.
Esetleg ha végre leesett, vagy tudsz írni példát a különbség téren hajrá, bár elmagyaraztam, én arról nem tehetek, ha valaki képtelen egy adott pillanatban reagálni egy kérdésre, vagy csuri csavarja, miközben még megjegyzéseket is fűztem hozzá többször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!