Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltudnátok fogadni, megbékélni a helyzettel? Vagy figyelembe se vennétek, nem érdekelne?
Fikció, vagy reális szituáció nem fontos.
Csak a vélemény érdekel, ki hogy áll hozzá, hogy éli meg stb. hogy a mostani párotok igaz, hogy szerelmes volt (/érzett többet szexuálitáson túl irántad), de mégis mással létesített szexuális kapcsolatot míg ti személyesen ezt nem tettétek meg, még csók sem történt részetekről.
Nem értem. Ha tudott az érzéseimről és én is az övéről, akkor miért később voltunk együtt, miért nem már akkor? Zavaros.
"Nem azt írtam, hogy nem volt csók"
"még csók sem történt részetekről"
Döntsd már el akkor, hogy mi van. -.-
Nem, nekem egyáltalán nem logikus, hogy nem akarnak együtt lenni, majd kiszexelik magukat mással, aztán mégis együtt akarnak. Meg az se, hogy olyannal legyek együtt, akivel nem illek össze, meg az se, hogy félek a csalódástól, de miután már másokkal szexelgetett, mégse félek. Bocs, de egyetlen logikus érvet se írtál.
"de mégis mással létesített szexuális kapcsolatot míg ti személyesen ezt nem tettétek meg, még csók sem történt részetekről."
Más személlyel nem történt csók. 🤦♀️
#8-as ez fikció is lehet, hogy mit tennél, ezek szerint te nem is lennél vele együtt, oké, kösz a választ.
De ugyebár tudjuk, hogy a szerelem sokszor vak és hiába vagyunk tisztában azzal, hogy más a személyiségünk, vagy életcélunk mégis megkockaztatjuk, mert egyszerűen nem bír az ember parancsolni az érzéseinek sok esetben.
Így gondolom a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!