Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Eltudnátok fogadni, megbékélni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltudnátok fogadni, megbékélni a helyzettel? Vagy figyelembe se vennétek, nem érdekelne?

Figyelt kérdés

Fikció, vagy reális szituáció nem fontos.

Csak a vélemény érdekel, ki hogy áll hozzá, hogy éli meg stb. hogy a mostani párotok igaz, hogy szerelmes volt (/érzett többet szexuálitáson túl irántad), de mégis mással létesített szexuális kapcsolatot míg ti személyesen ezt nem tettétek meg, még csók sem történt részetekről.

2022. dec. 23. 18:23
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
80%
Nekem ilyen alja retek ember nem kellene többé párnak, ennyike.
2022. dec. 23. 18:30
 2/21 anonim ***** válasza:
54%
Attól függ, mi volt köztünk. Pl.a jelenlegi plátói szerelmem 10 éve létesít mással szexuális kapcsolatot, mivel halvány lila gőze sincs arról, hogy odavagyok érte. Ha 1x összejönnénk, nyilván el tudnám fogadni. Ha viszont akkor tenné, amikor már tudunk egymás érzéseiről, megbeszéltük, hogy együtt képzeljük a jövőt, akkor tök mindegy, hogy köztünk volt-e már testi kapcsolat, mással nem fér bele.
2022. dec. 23. 18:30
 3/21 A kérdező kommentje:
Úgy értem a kérdést, hogy tud az erzeseidrol és te is tisztában vagy azzal, hogy szeret és később együtt vagytok, de kiderul.
2022. dec. 23. 18:32
 4/21 anonim ***** válasza:
86%

Nem értem. Ha tudott az érzéseimről és én is az övéről, akkor miért később voltunk együtt, miért nem már akkor? Zavaros.

2022. dec. 23. 18:58
 5/21 anonim ***** válasza:
78%
Akivel meg sem csókoljátok egymást, az nem a párod. Szabad ember, azzal létesít szexuális kapcsolatot, akivel akar. Értelmetlen az egész kérdés.
2022. dec. 23. 19:00
 6/21 A kérdező kommentje:
Nem azt írtam, hogy nem volt csók és logikus hogy nem lehettek együtt, mert pl nem akartak együtt lenni, nem illetek össze, vagy nem mertek, mert féltek a csalodastol stb.
2022. dec. 23. 19:09
 7/21 anonim ***** válasza:
88%

"Nem azt írtam, hogy nem volt csók"

"még csók sem történt részetekről"

Döntsd már el akkor, hogy mi van. -.-

2022. dec. 23. 19:14
 8/21 anonim ***** válasza:
86%

Nem, nekem egyáltalán nem logikus, hogy nem akarnak együtt lenni, majd kiszexelik magukat mással, aztán mégis együtt akarnak. Meg az se, hogy olyannal legyek együtt, akivel nem illek össze, meg az se, hogy félek a csalódástól, de miután már másokkal szexelgetett, mégse félek. Bocs, de egyetlen logikus érvet se írtál.

2022. dec. 23. 19:14
 9/21 A kérdező kommentje:

"de mégis mással létesített szexuális kapcsolatot míg ti személyesen ezt nem tettétek meg, még csók sem történt részetekről."

Más személlyel nem történt csók. 🤦‍♀️

2022. dec. 23. 19:25
 10/21 A kérdező kommentje:

#8-as ez fikció is lehet, hogy mit tennél, ezek szerint te nem is lennél vele együtt, oké, kösz a választ.

De ugyebár tudjuk, hogy a szerelem sokszor vak és hiába vagyunk tisztában azzal, hogy más a személyiségünk, vagy életcélunk mégis megkockaztatjuk, mert egyszerűen nem bír az ember parancsolni az érzéseinek sok esetben.

Így gondolom a kérdést.

2022. dec. 23. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!