Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/hölgyek! Melyek azok a fétisek, amelyeket eltudnátok illetve nem tudnátok elviselni egy kapcsolatban?
Ezek nem férnek bele:
- Kaki
- Pelenka
- Egymás testére ráhányás, vagy bármi olyan hányással kapcsolatos, hogy nekem kéne hányni (azt elviselném, hogy izgatja, ha egy nő hány, de én nem tenném meg neki)
- Veszélyes, testben kárt tevő dolgok (Mellbimbó átszúrása, tűk a fityma alá, másik hasán, zacsiján való taposás magassarkúval, stb.)
- Elektromos sokkoló rajtam használva (gyűlölöm a "rázást")
- 3-as, swingelés, cuckhold, meg minden ami kilép a monogámiából
- Halottak, gyerekek, állatok bevonása
Asszem ennyi, de lehet, hogy vannak még perverzségek, amik nem jutottak most eszembe, vagy akár nem is tudok róluk.
Ezeken kívül nagyon sok dologra vagyok vevő, nekem is vannak mások számára potenciálisan undorító perverzióim. A párom kedvéért simán kipróbálnék olyan dolgokat, amik engem nem izgatnak, de nem is taszítanak.
Te Jó Isten első.
Megnyugodtam, nem vagyok különc. :D
Amit nem tűrök (kihagyom azokat, amik amúgy ia bűnügyi kategória, mert az alap, hogy nem):
-bármi, ami belsőleg fáj: most egy fenekelés vagy fojtogatás nekem teljesen rendben van, nem baj, ha karmolnak, harapnak, de ha a nemiszervem, a végbelem, a torkom vagy bármilyen testnyílásom basztatják, arra allergiás vagyok rettenetesen. Anál, öklözés, fuldokolva szopatás, éles-forró-durva dolgok feldugdosása kizárt nálam. Nem vagyok hajlandó egy kósza baszás miatt tartós egészségkárosodást szenvedni.
-lábfétis, fülfétis és olyan testrészeken élvezkedés, amik nem klasszikus erogén zónák: ez számomra csak szimplán undorító
-fehérneműszaglászás, műbőrfétis és egyéb kutyára emlékeztető viselkedésformák
-többes szex, harmadik bevonása, cuckold és bármi, amitől sérül a kapcsolat kizárólagossága
-bármilyen saját produktum egymásbaerőltetése (a gecınyeletéstől a szaros segg nyalogatásán át a szájbaköpésig)
-alázós szex, különösen akkor, ha a férfi vágyik arra, hogy megalázzák, herénrúgdossák, stb. Számomra ez szánalmas.
Amik tetszenek:
-fenekelés, fojtogatás, viaszcsöpögtetés, karmolászás, harapdálás és hasonlók, amiknek a nyomai rosszabb esetben is pár napon belül eltűnnek és csak külsőleg látszanak
-poén segédeszközök, amik tényleg arra valók, hogy átlagember szórakozzon velük
-szokatlan helyekre gerjedés, nyilvános helyen, "asztal alatt" kacérkodás
-szerepjáték, beöltözés
-shibari
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!