Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti párotoknak eltudnátok fogadni egy depressziós, szorongó embert?
Megpróbálnátok neki segíteni? Vagy alapból úgy gondoljátok, h egy boldog kapcsolatban ezek a problémák oldódnak? Vagy szimplán elfogadnátok, h ő ilyen, támogatnátok abban, ha gyógyulni akar, de nem erőltetnétek a segítséget? Vagy úgy gondolnátok, h megtalálta a zsák a foltját, mert hasoló beállítottságúak vagytok?
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Szeretném kéni, h kort és nemet is írjatok. Köszönöm előre is a válaszotokat!
Igen.
Nem próbálgatnék.
Gondolom oldódnának kissé.
Igen...
Akár az is.
Nincs tapasztalat.
44f.
Az én párom szorong. Június óta ismerem, november óta vagyunk együtt, de az első pillanattól vonzódtunk egymáshoz. Mindig tudtam, hogy durvák a szorongásai, ez sok mindenben megnyilvánult, többször csattant rajtam. Pl. nem tudott munkát keresni. Nem azért, mert lusta vagy nem akart, hanem megbénította a szorongás. Leültem vele, cv-t csináltunk, együtt beadogattuk. Már egy hónapja dolgozik, szereti. Szóval én ebbe beleálltam, de sokszor nagyon nehéz, sok dolog rajtam csattan. Jár pszichológushoz, ezt alapból el is várom, ahogy most produkált egy olyat, hogy majdnem szakítás lett a vége. Megbeszéltük, hogy februártól eljár kognitív viselkedésterápiára, mert ez nem állapot egyikünknek sem, mindkettőnknek sok fájdalmat és nehézséget okoz.
Amiért mègis belementem az az, hogy iszonyatosan szeretem, és amikor nem szorong, csodálatos vele lenni. Érzékeny, humoros, gondoskodó, rengeteg dologban hasonlítunk, és rettenetesen igyekszik, hogy fejlődjön és kilábaljon ebből. Ha ez nem lenne meg, nem mentem volna bele bármennyire szerelmes vagyok, vagy ha igen, már otthagytam volna. Elfogadom, hogy most ilyen, de nem viselném el egy életen át, elvárom, hogy fejlődjön, de ezt ő is elvárja magától.
Amúgy egy megértő, jó kapcsolatban oldódik, ez így van, de önmagában, tudatos munka nélkül édeskevés.
25/N
Nem, mert se nekem nem ő lenne az ideális se én nem lennék az embere.
29N vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!