Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltudnátok fogadni, megbékélni a helyzettel? Vagy figyelembe se vennétek, nem érdekelne?
Fikció, vagy reális szituáció nem fontos.
Csak a vélemény érdekel, ki hogy áll hozzá, hogy éli meg stb. hogy a mostani párotok igaz, hogy szerelmes volt (/érzett többet szexuálitáson túl irántad), de mégis mással létesített szexuális kapcsolatot míg ti személyesen ezt nem tettétek meg, még csók sem történt részetekről.
Hát nem tudom, lehet én voltam a hibás, mert azt hittem érthető a kérdés, de ezek szerint nem, mint általában a Gyakorin.
Amúgy ha nem tetszik egyáltalán miért válaszoltál utolsó?
Nem muszáj, jelentsd a kérdést és kész, ilyen egyszerű ha számodra érthetetlen.
Érdekes, az első kettő válaszoló véleményt írt, de a többi (vagy egy személy) képtelen felfogni a kérdést.
Én ezzel mit kezdjek?
Elfogadom, hogy a szövegertes nem megy neki(k).🤷♀️
"azt hittem érthető a kérdés, de ezek szerint nem, mint általában a Gyakorin"
Ez az első hozzászólásom, de számomra sem volt érthető a kérdésed, mivel hiányzik belőle az az alapvető információ, hogy amikor a másik fél "mással létesített szexuális kapcsolatot", akkor kettőtök között már párkapcsolat volt, vagy még csak randiztatok, ismerkedtetek, vagy még erről sem volt szó, csak valamifajta vonzalomról, kimondatlan érzésekről.
Érzések a lényeg, de persze, hogy ismerték egymást, másképp hogy alakuljon ki a szerelem, vagy, hogy többet érez a másik, mint szexuális vonzalom? ^^
Randi is opció, lényeg, nem voltak officiálisan egy pár.
Nem tudom mi nem érthető ezen, mert logikus, hogy nem szeretsz belé (ha úgy érzed az nem szerelem, inkább fellángolas, vagy vágy és nem ugyanaz) egy perc alatt és később nem jössz vele össze véleményem szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!